Aktywne Wpisy

stuparevic +134

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Blackhorn +75
Tak jak kiedyś Rzeczpospolitą zniszczyli janusze szlachcice co doprowadziło do rozbiorów, tak dzisiaj zniszczą ją janusze pciembiorcy co masowo sprowadzają sobie niewolników z afryki, azji i ameryki pd. żeby tylko nie musieć płacić więcej Polakowi rodakowi. Niedługo ten kraj stanie się całkowicie jałowy. Korposzczury zastąpi SI, a kolchozników ciapaci. Swojego przemysłu, know how ani skutecznych startupów nie mamy. O januszach deweloperach budujących klatki dla polaków nawet nie wspominam. A jak już będziemy
Po dzisiejszej porannej zmianie huop jakiś taki... ehhh szkoda gadać.
Gdy zmiana w #kolchoz dobiegła końca, zjadłem obiad i by nie zamulać w połowie martwy przed kompem, postanowiłem odwiedzić wiewiórki, kuny, lisy, jesiotry, borsuki, malediwy i tym podobne stworzenia.
Fajna pogoda dla jego, nie ukrywam, że wyprawa miała być szybka, ale na tyle dobrze się spędzało czas na łonie natury, że troszkę się przedłużyła. W międzyczasie odbył się również spacer nad pozostałością po okolicznej żwirowni, i tak to jakoś zleciało.
Teraz wykąpany, wykasztaniony, najedzony, czekam aż nadejdzie fala senności około 23:00. Pójdę spać a jutro rano idę kosić trawnik. Potem czeka mnie 5 nocek z rzędu, na końcu których będę musiał załatwić jeszcze pewną nieprzyjemną sprawę.
Odliczam dni do sierpniowej wypłaty, po której nastąpi przeprowadzka do miasta, w którym znajduje się mój #kolchoz co mocno mi ułatwi życie:
- Dostęp do #silownia (obecnie jestem w trakcie zmieniania miejsca zamieszkania i chwilowo nie mam do niej dostępu)
- Dostęp do basenu krytego (co prawda ja nie jestem basenowy ale sauny i spocone Julczyska na podbicie testosteronu będą spoko)
- Dostęp do licealistek (mam nadzieję zostać tatusiem jednej z nich (XDDDD))
- Nowe szlaki rowerowe do odkrycia (ojjj będzie ujeżdżane)
- Dostęp do ciapongów (można się spakować na weekend i spierdzielić w góry, co mam zamiar praktykować)
Dodatkowo sobie walnę na jesień jakąś używaną plejstejszyn i jak już będzie nudaż to sobie pogram w jakieś de last of as co by mi się śniło potem spocone dupsko Ellie na mojej twarzy, jak pewnemu użytkownikowi od DŁUŻSZEJ TRASY BUSEM i DŁUŻSZEJ TYCZKI W DUPIE.
#rowerowyrownik #rower #przegryw #spierdotrip
Skrypt | Statystyki
źródło: 3Xj3oRsLcRTXUuRnpX-7cO81xaDwnYWEcXmfrC2JS18-1536x2048
Pobierz