Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +69
Właśnie zostałem brutalnie wyprowadzony ze swojej bańki myślowej, czytając komentarze pod tym wpisem na twitterze.
"Jak się nigdzie nie wychodzi to w sumie nie trzeba "
"Po co mam się myć gdy np. siedzę cały czas w domu, jestem chudy i się nie pocę?"
"Mycie codzienne jest bezsensu. Myjesz się wtedy kiedy czujesz się brudny, czasem codziennie a czasem co 2-3 dni."
I teraz wyobraźcie sobie, że codziennie sramy, a jednak dla
"Jak się nigdzie nie wychodzi to w sumie nie trzeba "
"Po co mam się myć gdy np. siedzę cały czas w domu, jestem chudy i się nie pocę?"
"Mycie codzienne jest bezsensu. Myjesz się wtedy kiedy czujesz się brudny, czasem codziennie a czasem co 2-3 dni."
I teraz wyobraźcie sobie, że codziennie sramy, a jednak dla
źródło: image
Pobierz
mirko_anonim +32
✨️ Znudzenie życiem bez alkoholu - co dalej? Ⓘ
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić

Tomek Lis dalej w formie
https://x.com/OficjalneZero/status/1941083269338108320