Rok temu wziąłem #pozyczka #kredyt gotówkowy w #bank #revolut, nie było problemów, kilka klików i kasa na koncie. Kwota znacznie poniżej tej którą mógłbym obsłużyć. Wczoraj chciałem zrobić to samo, na jeszcze nizszą kwotę - zonk, #bik nie pozwolił. Przypomniałem sobie że zastrzegłem #pesel, moja wina. Żaden problem, poprostu odblokuję nie? No nie. Odblokowałem wczoraj i dzisiaj ponad dobę później mam nadal odmowę. Chyba nie działa to tak jak powinno. (Sprawdziłem sobie w biku i mam scoring 89)
@hpiotrekh: nie ma o co innego chodzić, historia kredytowa kryształowa, kwota niska. Skontaktowałem się z Revolutem, oni mogą to sobie odświeżyć nawet po 48h. A poza tym mam nie próbować częściej niż co MIESIĄC bo mnie przyblokują na dobre :))) Także przestrzegam że to nie takie fajne, blokujac pesel pozbawiasz się gwarancji dostępu do szybkiej gotówki w razie potrzeby.
@kozerus: co znaczy "nie ma dla mnie oferty". Pieniądz jest kreowany w momencie pożyczki, wiesz o tym tak? Mam scoring 89, jestem prawie niezadłużony i próbuję dostać marne 120% tego co zarabiam miesięcznie netto. Banki aż przebierają nóżkami żeby "pożyczyć" mi tą kasę.
Wczoraj chciałem zrobić to samo, na jeszcze nizszą kwotę - zonk, #bik nie pozwolił. Przypomniałem sobie że zastrzegłem #pesel, moja wina. Żaden problem, poprostu odblokuję nie? No nie.
Odblokowałem wczoraj i dzisiaj ponad dobę później mam nadal odmowę. Chyba nie działa to tak jak powinno.
(Sprawdziłem sobie w biku i mam scoring 89)
Skontaktowałem się z Revolutem, oni mogą to sobie odświeżyć nawet po 48h. A poza tym mam nie próbować częściej niż co MIESIĄC bo mnie przyblokują na dobre :)))
Także przestrzegam że to nie takie fajne, blokujac pesel pozbawiasz się gwarancji dostępu do szybkiej gotówki w razie potrzeby.
trzeba próbować w innym banku. Jak chcesz to mogę Ci z tym pomóc.