Wpis z mikrobloga

@Jestem_robotem123: tak, tak. Wszędzie PiS. To już chyba jakiś zespół chorobowy. Nie przeczę, że podpinają się pod tę akcję politycy, ale większość osób to mieszkańcy zaniepokojeni nieustającą, nielegalną migracją. Jesteś chyba typem, który jak nie doświadczy czegoś przykrego to nie uwierzy.
  • Odpowiedz
@Jestem_robotem123: witamy w realiach TV Republika :) i Niezaleznej. Szuria, propaganda - to dość deliaktne słowa.

Jednak ta szuria i propaganda działa - 70% wsi w to wierzy i blisko 30% miast.
  • Odpowiedz
@tumbleweed91: mozliwe, aczkolwiek Pis i konfederacja popełniła błąd wrzucajac tłum działaczy na relacji stanowskiego, bo można odnieść wrażenie, że to oni głównie protestują
  • Odpowiedz
@framugabezdrzwi: chcesz mi powiedzieć, że zaczęła się bać bezpodstawnie? Oczywiście, że nie mamy problemu takiego jak Niemcy, Hiszpania czy Anglia - u nich też problem nie pojawił się z dnia na dzień. Problem z nielegalnym przekazywaniem migrantów jednak istnieje, potwierdzają to nawet raporty ze strony niemieckiej zawierające liczbę przekazywanych migrantów.
  • Odpowiedz
@tumbleweed91: XDD to jest fakt że pis wpuścił ich do Polski. I najśmieszniejsze jest to że nagle jak opozycja przejęła wladze to ci którzy ich wpuścili nakręcili aferę ze murzaje w Polsce, olaboga Z NIEMIEC!! No dali wizy to teraz niech nie płaczą.

Co się zmieniło ze dostrzegasz ten problem od niedawna, a nie widziałeś go gdy faktycznie parę lat temu zostaliśmy zalani setkami tysięcy kolorowych przybyszów. Ta logika mnie
  • Odpowiedz
@Jestem_robotem123: a to musiałeś się utwierdzać w przekonaniu? Od mitycznych, już nawet nie pamiętam czy 5000 czy 10000 imigrantów rzekomo przerzucanych z Niemiec przez niemiecką policję do Polski, którą poseł Jakubiak propagował pół roku temu do pisowskiej ruchawki na fali zwycięstwa Nawrockiego. To jest bullshit i teraz nawet tego doświadczamy. Niech dadzą przykład takiej złapanej akcji niemieckiej policji. Ale oczywiście, że będzie spin (czy może już jest), że Polizei się
  • Odpowiedz