Aktywne Wpisy
bulba1605 +285
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +8
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Osoba, która nie była na granicy, kłóci się z osobami, którzy tam byli, rozmawiali z różnymi ludźmi (m.in z strażnikami na granicy) i widzieli obecną sytuacje xdd
#kanalzero #polityka
To na pewno też nagrywali, żeby pokazać milionom Polaków, omamionym przez złego Tuska, co się na prawdę dzieję? Racja? Gdzie są te nagrania?
Jeden mi dzisiaj powiedział, że jakby było 100 tysięcy to byłby problem a tak to nie ma xD
Z nimi nie da się logicznie rozmawiać. Jedyne co możemy to w 2027 oddać ważne głosy.
A teraz? Jak ostatnio napisałem coś o antifie to spadło błyskawicznie za obrażanie, więc przypuszczam, że są to po prostu lewicowe bojówki z reddita między innymi właśnie nieumyci z antify.
Walki żadnej nie ma, bo to nie lewackie bojówki, żeby bić i grabić.
Kulturalnie go zawrócili.
SETKI TYSIĘCY
Chociaż raz Polak będzie mądry przed szkodą.
A na takich jak ty to szkoda nawet śliny...
Czyli według niektórych nie można zapobiegać, przewidywać jak coś może się skończyć, mając realne przykłady, nawet u najbliższego sąsiada, walczyć z problemem będzie można wtedy, gdy już będzie na tyle
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@IksdeHeheh: no skoro dalej nie rozumiesz, to wytłumaczę krok po kroku jak to działa
-Jest problem na granicy
-Cywile zaczynają działać na własną rękę, ponieważ nie mają zaufania
To samo z wyplusowywaniem wpisów na główną.
Pewnie byłeś, ale jesteś jednym z tych botów więc głupio się przyznać...