Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +204
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Itslilianka +3
Ile mieliście lat jak się dowiedzieliscie że przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, jeśli odległość od najbliższego przejścia przekracza 100 metrów? #prawojazdy #prawo #motoryzacja

Według artykułów
1) Wiadomo, że oferta 1 hotelu to będzie praktycznie zwykłe all inclusive a innego bardziej wypasiona. Bo z tego co przeglądałem to w niektórych ultra all jest 1 raz na tydzień a la carte xD A to przecież jest w większości 5* hoteli bez ultra.
W związku z tym polecacie jakieś hotele, gdzie można jechać w maju/czerwcu bo taniej i faktycznie w pakiecie są te restauracje a la carte - powiedzmy minimum 1 raz każda na tydzień o ile są ze 3 chociaż tam i jakiś tam dostęp do szeroko pojętej oferty spa. Wiadomo masaże akurat nie muszą być w cenie ale jakby były to miło. I czy znajdę coś takiego za powiedzmy 3-4k od osoby? Czy taki pakiet jak wymieniony wyżej to jest dla już ultra luksusowych hoteli 5k+ od osoby?
2) I kolejne pytanie warto jechać do Turcji na początku maja np. 6-16 Maj ? Normalnie już będzie można elegancko pływać w morzu i opalać się? Pogoda wg. wakacje.pl na początku maja to około 23 stopnie. W Bułgarii byliśmy pod koniec września/początek października a według tego samego źródła 21/16 a było spoko.
Ogólnie patrzę za hotelami w Turcji. Utopia World mi się spodobała na pierwszy rzut oka , może nie jest to takie super ultra jak wyżej ale cena maj/czerwiec korzystna koło 3k.
#wakacje #allinclusive #ultraallinclusive
Tak że 2 razy, nie były to jakieś drogie hotele. Ale pozytywnue ogólnie
Wszystko zależy od opinii, aha patrz jeszcze na Google maps i to co jest obok hotelu bo to też dużo pomaga w przemieszczaniu się
Turcja jest piękna polecam Ci południe nad m Śródziemnym pięknie, duzo można zobaczyć jak się podróżuje autem
Każdy kraj ma zupełnie inne standardy All inclusive, inaczej będzie w Grecji, a inaczej w Turcji. Ale jak już wybierasz Turcję to nadal nie masz gwarancji, że jak będziesz miał hotel 5* w opcji Ultra All inclusive 24h to będzie zajebiście.
Nawet jak 2 hotele gwarantują to samo to i tak różnice mogą być kolosalne. Sam planuje jechać i już parę razy byłem.