Wpis z mikrobloga

Tam po prawej masz napisane co zrobić żeby dany celownik odblokować. Czasem wystarczy nabić lvl broni, czasem trzeba jakieś inne challenge wypełnić. Każdy dodatek ma osobne wymaganie, żeby maksymalnie dużo trzeba było grindować :)
  • Odpowiedz
  • 0
@teoretyk_peklunku szczerze to nie wiem o co chodzi z tym "poziom 4" ale meta build to raczej koło 15-17 lvla.
I jeszcze jedno - jeśli grasz na myszce, to poświęć jeden attachment(w tym przypadku 5.56 NATO) i załóż sobie jakiś celownik. Dowolnym według uznania coś między 1x a 3x, zależy z czym będzie Ci sie dobrze grało. Nie graj też normalnych BRek albo wyspy, bo będziesz po prostu zmiażdżony w praktycznie
  • Odpowiedz
  • 0
@teoretyk_peklunku no niestety trochę tak jest. Podobnie z dzikimi kartami, granatami czy perkami. Niemniej jeśli gra Cię wciągnie to i tak to wszystko odblokujesz. W tryby casualowe można spokojnie grać z ground lootem.
  • Odpowiedz
  • 0
@teoretyk_peklunku CoD umiera nieprzerwanie od X lat, szczególnie na clickbaitowych miniaturach upośledzonych youtuberów( ͡° ʖ̯ ͡°)
Obiektywnie nigdy nie było tylu graczy co teraz. Jest multum trybów na WZ, że już o multi BO6 nie wspomnę, a i tak meczu szuka relatywnie szybko.
Grałem chyba we wszystkie BRki, a zostałem przy CoDzie, także ten...¯_(ツ)_/¯
Jedynie na Apexa poświęciłem podobną ilość czasu, ale on jest po prostu trudniejszy
  • Odpowiedz