Aktywne Wpisy

yourgrandma +124
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
PannaBezSpiny +146
źródło: temp_file615671172398574709
Pobierz

źródło: image
Pobierz@Ralphs co to znaczy?
Pobierzźródło: image
PobierzI jeszcze jedno - jeśli grasz na myszce, to poświęć jeden attachment(w tym przypadku 5.56 NATO) i załóż sobie jakiś celownik. Dowolnym według uznania coś między 1x a 3x, zależy z czym będzie Ci sie dobrze grało. Nie graj też normalnych BRek albo wyspy, bo będziesz po prostu zmiażdżony w praktycznie
PobierzŻadne pay2win. To jest darmowa nagroda bez kupna karnetu
PobierzObiektywnie nigdy nie było tylu graczy co teraz. Jest multum trybów na WZ, że już o multi BO6 nie wspomnę, a i tak meczu szuka relatywnie szybko.
Grałem chyba we wszystkie BRki, a zostałem przy CoDzie, także ten...¯_(ツ)_/¯
Jedynie na Apexa poświęciłem podobną ilość czasu, ale on jest po prostu trudniejszy