Aktywne Wpisy

Gienek-Kielbasa +99
Zabytki #gory
źródło: temp_file8265886640195741794
Pobierz
seventh_gate +3
Hejka, słuchajcie dzisiaj ląduję na ulicy jako osoba bezdomna. Co zabrać ze sobą, jakie środki, przedmioty, narzędzia, czy cokolwiek innego prócz dokumentu, telefonu i leków powinienem zabrać za sobą? Pytanie od osoby, która pierwszy raz będzie bezdomna.
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie

Kupiona za pierwsze poważne pieniądze, zarobione na "wakacjach w rajchu". Wygląda paskudnie, lakier się starł, przebarwiła się, ale nadal jest w 100% sprawnał. Ze względów estetycznych idzie na emeryturę do szuflady. Mam nadzieję, że nowe sprzęty Logitecha trzymają poziom i następca będzie godny.
#pcmasterrace
źródło: temp_file1583016029648480289
Pobierz@piszczel: To ja niestety mam dla Ciebie złe wieści. Ale jeszcze jako tako te wyższe modele klasę trzymają, choć też nie zawsze.
Tak bardzo przyzwyczaiłem się do tego kształtu, że miałem poważne problemy ze zmianą myszki. Od zawsze u mnie palm grip, więc przy tych mniej "garbatych" musiałem bawić się w finger gripa, co męczyło i irytowało.
Wracając do MXów, to fakt, były wytrzymałe, ale u mnie po czasie łamał się kabel, i wyrabiał lewy klawisz. Jednak jak wspiminałem powyżej miałem ich
To na zdjęciu to 518.
Oprócz tego były praktycznie identyczne.
Leży w szafie i pewnie skończy w elektrośmieciach. Największy zawód jeśli chodzi