Aktywne Wpisy
mookie +56
Widzę że wykop zalewany jest materiałami na temat SCT, główne argumenty przeciwników brzmią mniej więcej w takim tonie:
„SCT to atak na wolność i biednych!”
„Samochody nie robią powietrza brudnym - to wszystko przez piece”
„SCT nic nie daje - jak wprowadzili to nic się nie zmieniło!”
Zabawnym
„SCT to atak na wolność i biednych!”
„Samochody nie robią powietrza brudnym - to wszystko przez piece”
„SCT nic nie daje - jak wprowadzili to nic się nie zmieniło!”
Zabawnym

Codon +21
#gielda Tak, jak obiecałem, wrzucam top 5 akcji w Ameryce z niezrealizowanym zyskiem, wartości w USD. Tickerów chyba nie trzeba nikomu objaśniać :)
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
Większość z tych 5 już kilka razy zrealizowałem dla celów podatkowych (sprzedałem i zaraz potem kupiłem, żeby zapłacić podatki z bieżącej kasy z IT, zamiast sprzedawać akcje do zapłaty podatku).
Jakby ktoś był zainteresowany czemu, kiedy i za ile je kupiłem - dajcie znać, rozpisze się szerzej.
źródło: 1000008310
Pobierz

źródło: obraz_2025-07-03_094717596
Pobierz@hu0pisko Merytorycznie widzę.
@Krisztiano_Ronaldo Spokojnie. Rzekomo w trakcie jedzenia nie można dostać wzwodu.
@miloszy Otwórz oczy. I dziękuję. Ostatni raz wybielałem jakoś 2-3 lata temu. Czyli same w sobie są zajebiście białe. Nice
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-03 145420
Pobierzile jeszcze memów muszę zrobić żebyś obdarzył mnie łaskawie tym zaszczytem?
A co do czarnolisto - to musialbys być kompletnym, wybitnym debilem. A za takiego Cię nie uważam - mimo, że strzelasz kompletnie niecelnie. Takiego zaszczytu zasłużyło na razie trzech wykopków :) Ale równie dobrze przecież Ty mnie mozesz dodać, w czym problem?
Nie chodzi o to żebym ja nie widział co dodajesz tylko żebyś ty nie widział co ja dodaje xD (o ile naprawdę byś się stosował do tego)
Wtedy każdy win win i karuzela kręci się dalej.
Ja mam materiał na memy żeby wywołać chociaż uśmiech na twarzach tych 8 wykopków a Ty masz mniej powodów żeby „wyjaśniać”
Ehhh po