Aktywne Wpisy
labelle +496
Dwa lata temu przeprowadziłam się do mojego niebieskiego, do miasta oddalonego o 80 km od mojego wcześniejszego miejsca zamieszkania i pracy. Szukałam wtedy pracy na już – i udało się. W 3 dni po przeprowadzce znalazłam pracę w zawodzie (księgowość).
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce
Zatrudnili mnie na najniższą krajową – okres próbny. Potem miała być "premia". Tylko nikt nie wspomniał, że ta premia to 50% podstawy, a sama podstawa... nie wynosiła nawet połowy minimalnej krajowej. W praktyce

tojapaweu +201

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Ustawka na 17:00, ale umówiłem się że znajomymi, że chwilę się spóźnię, ale mają nie czekać. Na miejscu startu byłem ok 17:20, nikogo nie było oczywiście, więc gonię. Ale jak się później okazało, nie dość, że wyruszyli z 5-10 minut wcześniej, to jeszcze z miejscowości dalej 😆
Pościnałem trochę trasę przez piaski i lasy, śledząc ich lokalizację na garminie, który stanowczo za rzadko ja aktualizuje. Druga połowa to powrót pod wiatr, oni w trójkę jechali po zmianach, a ja musiałem cisnąć pod wiatr sam. Dogoniłem? No jasne, ale od dłuższego czasu nie miałem takiego tętna :D
Dopiero flyby na stravie pokazał, czemu tak długo goniłem. Ta wizualizacja na mapie to mega sprawa, męczę się na sam widok.
Na zrzucie widać, gdzie są w czasie, gdy ja dopiero startuje.
#rowerowyrownik #gravel
Skrypt | Statystyki
źródło: temp_file5038091583683672003
Pobierz