Wpis z mikrobloga

Ale to jest surrealistyczne widowisko z tym zamówionym fanklubem Mateckiego. Jakiś totalnie abstrakcyjny świat, tłum dosłownie jak z Dnia Świra xD

Jeszcze pokrzykują za każdym razem "brawo brawo", jak tylko otwiera usta, no tragikomedia prima sort xd

#polityka #kanalzero
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 87
@xorm199: Jakby tak wyglądał świat, to byś jeździł furmanką i srał na pole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jariii: No mi ciężko wskazać bardziej szkodliwego dla kraju i bardziej znienawidzonego polityka. Absolutna szumowina, która autentycznie lubuje się w sączeniu jadu, socjopata.
  • Odpowiedz
  • 0
@mimmo: Konfrontacja już była, gdy napadali na te strajki kobiet wyskakując z bram. Oczywiście tylko na końcówki marszów, gdzie policji nie było, bo jeszcze by sami oklep zaliczyli ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z resztą co ty porównujesz, byłeś w ogóle na tych marszach? Jak tam w dużej mierze studenckie środowisko szło, to faktycznie jest co porównywać z ludźmi co przedstawiali poziom lekkiego upośledzenia xd
  • Odpowiedz
  • 0
@wstanczyk No to widzę lepszą imaginację niż u płaskoziemców. To były jakieś napaści na strajk kobiet, tyle że nikt nie zarejestrował, bo z ukrycia. Myślisz, że poza twoim otoczeniem ktoś łyka ten spam?
  • Odpowiedz
  • 0
To były jakieś napaści na strajk kobiet, tyle że nikt nie zarejestrował, bo z ukrycia.

@mimmo: Mordo, przecież nawet byli ludzie aresztowani za to xD Ja tam byłem na tym marszu w przeciwieństwie do ciebie i widziałem to na własne oczy. Nawet konkretnie ci mogę powiedzieć w których miejscach się to działo, ale ty i tak będziesz polegał na tym, co ci się wydaje, paradne xd

Serio, nie spodziewałem się,
  • Odpowiedz
  • 0
@wstanczyk W dupie byłeś , g---o widziałeś. Mordo. Ubzdurałeś sobie, że jest połowa obywateli , co to ci najwspanialszych obywateli tego kraju regularnie obija. Jesteś zaślepiony swoimi wyobrażeniami, bo do kilku sebixów zrównujesz całą resztę nie zgadzających się z tobą ludzi. Nic nie poradzę, masz klapki na oczach
  • Odpowiedz