Aktywne Wpisy

Megasuper +8
Zmiana na lepsze czy gorsze?
źródło: temp_file5455222203552683177
Pobierz
dsomgi00 +67
Jakiś sojak się zesrał, że chłop się źle ubrał na randke, a kobitka niby odstrzelona jak bóstwo xD. Typ ma normalną polóweczke, krótkie jeansowe spodenki to w co miał się o-----ć, w smoking żeby pod parasolkami z panienką wypić p--o i zjeść pizze?
#randkujzwykopem #modadamska #modameska
#randkujzwykopem #modadamska #modameska
źródło: Bez tytułu
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@murdoc: polecamy to, co możesz otrzymać od swojego operatora. Jeśli ma w ofercie wkładkę GPON SFP, to super. Jeśli nie ma, to po prostu załatw sobie osobne ONT i nie kombinuj, bo klonowanie numerów, preparowanie obcej wkładki tak, by udawała ONT operatora to jazda po bandzie i z usługą i z regulaminem operatora i zwykle kończy się to smutno, zwłaszcza, że w międzyczasie rozwalasz
@amiga500 mieszkam bardzo blisko lotniska, mam spore zakłócenia. Potrafi mi kilka razy dziennie przyciąć transmisję nawet na ekranowanym kablu do kamery idącym po domu. To nie jest wielki problem, ale
Chociaż pamiętam temat, że jak u ISP pracowałem to jeden klient miał problem ze mu internet zrywało jak się światła na moście obok odpalały… 😂
@murdoc: no to zadzwoń i spytaj, czy mają w ofercie SFP ONT, a jeśli nie, to czy autoryzują, jeśli sam sobie takie kupisz (tylko uprzedzam, to nie są tanie rzeczy, to nie ma nic wspólnego ze światłowodowymi wkładkami ethernetowymi do SFP do kupienia za kilkadziesiąt złotych). Niech ci podadzą jaki model będzie kompatybilny z ich OLTem i
@murdoc: Problemy to byś miał jakbyś miał obok skretki nadajnik FM. To jeszcze bym się zgodził. Kupiłeś pewnie kabel owszem może i ekranowany ale z drutami