Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +56
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

Huptys +15
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
~90 wysłanych CV, żadnego telefonu czy zaproszenia na rozmowę, kilka wiadomości e-mail że nie zostałem zakwalifikowany do następnego etapu. Widziałem że w branży jest źle, ale nie spodziewałem się aż czegoś takiego. gdy dwa lata temu też zmieniałem pracę, to jednak przy podobnej liczbie aplikacji miałem te ~8 rozmów.
Są obecnie jakieś popularne trendy wśród #hr jak powinno wyglądać CV? Sam używam prostego szablonu, jedna strona z sekcjami kontakt, doświadczenie, edukacja, skille, języki + klauzula. Przy ostatnim doświadczeniu wymienione parę punktów czym się zajmowałem (trochę ogólne punkty), skille wymienione w punkach.
Teraz widzę, że często szablony są dwukolumnowe, dochodzi dodatkowo sekcja "about me", CV jest bardziej kolorowe.
dla kontekstu: front developer, 6 la doświadczenia, pierwsze oferty zacząłem wysyłać z 3 tygodnie temu.
@kamil-tumuletz: ofc może być tak jak piszesz, natomiast całkowity brak odzewu jest dla mnie nadal zaskakujący. może zacznę od tego żeby podkoloryzować parę rzeczy, zobacze czy coś to zmieni
Jak po polsku to po polsku