Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 71
Pamiętaj, że IBRIS to głównie badania przez telefon stacjonarny. Muszę mówić jaka grupa wiekowa trzyma jeszcze telefony stacjonarne?

@Matuusuu: W tej grupie wiekowej Nawrocki i Trzaskowski mieli bardzo podobne wyniki.
  • Odpowiedz
@volodia cóż, daje to bardzo ważna lekcje
, która przekażę mojej córce- kłam ile wlezie, dla swojego dobra lub zysku. Najwidoczniej jest to cechą porządana.
  • Odpowiedz
to sobie zobacz jak beznadziejny był Trzaskowski że przegrał z kimś takim ( ͡° ͜ʖ ͡°) a wystarczyło wystawić kogokolwiek innego

@alylayl23: za mało Trzaskowski kradł, nawet w dziąsło nie wali, nie n-----------ł się z bandytami po lasach - nic dziwnego, że przegrał, trzeba było Artura Szpilkę albo pana Najmana wystawić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@volodia mam wrazenie, ze ludzie najedli sie jakby szaleju i jest to zjawisko ogólnoswiatowe, a w kazdym razie ogólnozachodnie.
Nagle spod kamienia wypelzly takie zachowania i poglady, ktore ostatnio obserwowalismy w latach 30-tych ubieglego stulecia.
Chyba jest to zasluga latwodosteonego internetu w komorkach.
  • Odpowiedz
W tej grupie wiekowej Nawrocki i Trzaskowski mieli bardzo podobne wyniki.

@JC97: ta bo w grupie która telefonu stacjonarnego nawet nie pamięta nawrocki miał lepsze - bo jest „autentyczny” XDD
  • Odpowiedz
@volodia są papiery na to, że typ nie jest godny zaufania. 40% Polaków to tuszcza z IQ ameby. Bym mu pilnowania śmietnika nie zlecił bo pewnie byłby przy tym jakieś przekręty.
  • Odpowiedz