Mireczki, polecicie jakiś trymer/golarkę do zarostu? Najlepiej z możliwością regulacji co 1mm, od zera do centymetra długości. Niestety od lat nie udało mi się znaleść niczego porządnego, z góry wielkie dzięki! #pytanie #modameska #ubierajsiezwykopem #moda #niebieskiepaski
@row_marsjanski jak widać nikt się nie wyrywa z opiniami, potrzebowałem czegoś dobrego, bez zbędnych ceregieli (⌐͡■͜ʖ͡■) a jak coś będzie nie tak to oczywiście że już inaczej pogadamy!
@krzysiek34011: to zależy na jak krótko chcesz się przystrzyc. Ja jej używam zanim się na łyso zgolę ale ja tak utrzymyję max 5mm na głowie. Jedyny problem to golenie głowy trwa długo, no bo jednak ten nóż/trymmer jest trochę wąski.
@krzysiek34011: to na łyso sie nie ogolisz, dalej będzie czuć wlosy. musiałbyś jednorazowka albo golarka poprawić. Ale ogólnie jestem zadowolony, tam najkrótsze ustawienie to 0.4 mm
Niestety od lat nie udało mi się znaleść niczego porządnego, z góry wielkie dzięki!
#pytanie #modameska #ubierajsiezwykopem #moda #niebieskiepaski
https://allegro.pl/oferta/philips-bt9810-15-maszynka-do-strzyzenia-trymer-do-brody-14400711075
a jak coś będzie nie tak to oczywiście że już inaczej pogadamy!
@row_marsjanski: