Aktywne Wpisy

Monsieur_V +18
#ufo #ufonapowaznie
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.

lubie-sernik +8
Zapisałem się dzisiaj do przychodni chorób tropikalnych przed wyprawą do Azji. Mam tam po prostu powiedzieć gdzie lecę, a oni dobiorą mi konkretne szczepionki.
Sama wizyta 200 zł, a jedna szczepionka średnio po 250 zł.
Coś czuję, że trochę wydam. Pewnie minimum 5 szczepień mi zrobią. Chociaż nie wiem.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją wyprawą do Azji. Premiera już 2 czerwca xD
Sama wizyta 200 zł, a jedna szczepionka średnio po 250 zł.
Coś czuję, że trochę wydam. Pewnie minimum 5 szczepień mi zrobią. Chociaż nie wiem.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją wyprawą do Azji. Premiera już 2 czerwca xD

#polska #polityka #granica #kibice #heheszki
źródło: 514961586_1239726314412317_2733113052433109841_n
Pobierz@dan-ok: Ja bym jednak radził odróżniać prawdziwy obraz rzeczywistości, od tego co widzisz w swojej bańce informacyjnej na facebooku.
Nie mówię, że tak nie jest, jedynie że wyświetlające Ci się posty na fb i insta nie stanowią żadnego dowodu.
Oto ich wpis na stronie ruchu obrony granic:
źródło: Screenshot 2025-07-02 at 13.47.55
Pobierz@matti-nn: nie uchronią ale w odróżnieniu od fajnopolackiego nierządu wykazują inicjatywę i postawy propolskie xdd
@lewoprawo: moja banka informacyjna to tez ludzie których znam, studenci spoza granic polski i jednogłosnie są głosy poparcia do bronienia ojczyzny przed polityką wolnego gotowania żaby. Zachodni znajomi uciekający ze swoich krajów juz sie nauczyli ze lepiej podejmowac radykalne srodki niz za pare lat tego załowac :)