Wpis z mikrobloga

ładnie mu tam przybyło na patronajcie. Ciekawe czy teraz będą regularne filmy na kanale. Czyli raz na rok. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Odpowiedz

@trach777: zawsze to coś ciekawszego od typa jedzącego kebaby czy lasek co nagrywają swoje "outfity"
  • Odpowiedz
@xqwzyts: A weź, Adbuster ze swoją zrzutką był żałosny. Bogaty, dobrze usytuowany finansowo gość, który nie potrafi wyciągnąć 15k na zabieg? Co następne, zbiórka 300zł na dentyste bo boli go ząb?
  • Odpowiedz
@trach777 jak będą regularnie. Nawet kilka w roku to sam mu się dołożę te dyszke.
Więcej mi szkoda na kogoś kto nie potrzebuje tych pieniędzy ale to jedna z może dwóch osób z Internetu, która zasługuje na uznanie większe niż danie suba.
  • Odpowiedz
@r5678: Skromne ubytki za 300zł się zamkną, bez znieczulenia. Chociaz w sumie masz racje, powiedziałem o bolącym zębie, to śmierdzi kanałówką, to bliżej 3k.
  • Odpowiedz
@Worm91: u jednego dentysty usuwanie kamienia 300-400zl. Parę lat temu zwykle borowanie i plomba to było około 400zl od zęba. Usuwanie ósemki gdzie jest na wierzchu i bez problemu się usuwa 650zl
  • Odpowiedz
nie zmienia to faktu że typ jedzący kebaby wrzuca content raz na trzy dni i nie ma problemu z regularnością xD

@Gluptaki: jeden film to przeczytanie wiele książeki i artykułów, eksperymenty we wlasnym zakresie, konfrontacja z agresywnymi płaskoziemcami itd vs "yyyyy dzisiaj jedziemy do tego miasta i jemy kilka kebabów" :)
  • Odpowiedz
@JANIEZOLTY: W sumie tak. Ja resztki szacunku i poważania dla Adbustera straciłem jak zobaczyłem co on wyrabia propo piranii, gdzie zaczał bawić się w chemika, nie mają o tym najmniejszego pojęcia. I jeszcze zero refleksi na ten temat, mimo że mógł sobie zrobić olbrzymią krzywdę.
  • Odpowiedz
@warsaw: W Medicoverze, ale mam z firmy, więc nie wiem czy są dostepne dla wszystkich. Od 4 lat regularnie chodzę do dentysty na łatanie pomniejszych próchnic i jeszcze nic nie płaciłem. Oczywiście jakby wjechało kanałowe, to płacę całość, no ale kanałowego na szczęści nie potrzebowałem.
  • Odpowiedz