Wpis z mikrobloga

#laptopy #kupujzwykopem #gry #komputery
Siema, poszukuje jakiegoś nowego laptopa, budżet około 4000 zł (lepiej jakby było mniej niż 4000 ale jestem w stanie trochę dorzucić jeśli naprawdę warto). Głównie laptop do ogladania seriali, przeglądania neta i oczywiście do pogrania w coś w wolnym czasie. Wiem, że trudno w tej cenie o lapka gejmingowego i nie zamierzam ogrywać jakiś nowych gierek ale fajnie jakby taki wiedzmin3 pochodził płynnie. Znalazłem coś takiego https://www.x-kom.pl/p/1316320-laptop-15-16-gigabyte-g6-kf-2024-i7-13620h-16gb-1tb-rtx4060-165hz.html?sm=pepper&utm_tag=ppr-pl-708496624#Promocje.
Czy znajdę w tej cenie coś lepszego? Na co w ogóle powinienem zwracać uwagę przy zakupie bo jestem w tym temacie zielony. Doradźcie coś mirki
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Lobotomy_Enthusiast: Hmm aż sam się musiałem zastanowić ale jednak zależy mi na tej mobilności. Mój obecny laptop zaczyna się ciąć, nie ma mowy o pograniu w cokolwiek, nawet poprzeglądać youtuba czasami jest ciężko. Z drugiej strony coraz mniej gram bo nie mam czasu, czeka mnie pisanie pracy magisterskiej więc pewnie odwiedze kilka razy biblioteke i będe zmieniał mieszkanie - nie chce mi się ciągnąć komputera ze sobą, wole coś mniejszego.
  • Odpowiedz
@Shooter6661: zabrzmię może jak szaleniec, ale kup sobie macbooka. Nie dość, że lżejszy, matryca spoko to jeszcze bateria trzyma cały dzień przy applowskich procesorach.

Pograć też pograsz nawet w gry ze steama, działa to podobnie jak proton na steam decku.
  • Odpowiedz