Wpis z mikrobloga

@Krisztiano_Ronaldo: Nic nowego, Snakeiter też ''stracił wiarę w dyskusję na tej platformie'' a dlaczego? Sprawa jest prosta ogólnie jak budowa cepa xD Wykop to po prostu nie jest ich bezpieczna przestrzeń gdzie każdy ich klepie po plecach mówiąc, że są zajebiści. Tutaj się spotykają z oporem którego na swoich socjalach nie maja oraz brakiem kontroli bo to nie jest twój stream lub kanał na yt gdzie możesz komuś dać bana.
  • Odpowiedz
  • 1
@Cztero0404 Otóż to. Na Twitterze se zablokuje i jest tylko jego prawda. Kiedyś go oglądałem, potem zaczął budować content na hejcie więc przestałem. Ostatnio zapoznałem się z materiałami żeby go wypunktować. Wypunktowałem, dal mi bloka potem wkleił screen mojego komentarza z twittera w materiale z tezą "wygrałem dyskusje" a tylko przyznał mi rację. On mało kiedy opiera sie na faktach tylko na swoich urojeniach. A te jego analizy są śmieszne. Dziwi
  • Odpowiedz
@Krisztiano_Ronaldo przecież to napisałeś nie@ma najmniejszego sensu xD

Tak, gownotagi które dorobiliście mam w czarnolisto.

Nie mam swojego tagu ani Kiszaka na czarnolisto :)

Ot kolejny raz jak się wydurniasz :) jak zwykle celnie xD
  • Odpowiedz
@arkadikuss: Synek, ale nikomu nie chodzi o to, żebyś ty czytał, co jest na tym tagu, tylko, żebyś w przestrzeni internetowej był wymieniany w jednym zdaniu z patusami i trzeciorzędnymi edgelordami - co ma miejsce. Nie dostrzegasz tego, ponieważ tkwisz w swojej bezpiecznej przestrzeni. Ale umówmy się - nie jest żadną tajemnicą, że twoja nieironiczna widownia to ludzie, którzy noszą o dwa numery za duże buty, lewy na prawą i
  • Odpowiedz
  • 5
@Krisztiano_Ronaldo nie pierwsza hipokryzja I nie ostatnia w jego wykonaniu. Ac:s rekord dla serii w peaku na steam I dziesiątki materiałów jak to fatalnie. Doom dark ages z połowę mniejszym peakiem od ac:s I cisza. Raz wyjaśnią dziennikarzy growych a raz wkleja materiały z ppe. Raz sapie się do dziennikarzy, że zamiast "2 mln graczy" piszą "2 mln sprzedanych kopii" tylko po to żeby to samo zrobić w materiale xd areczek
  • Odpowiedz
@arkadikuss: błazenadą to jest przerzucanie odpowiedzialności za aktualny stan branży growej na casuali oraz devów, a nie na osoby decyzyjne w tych sprawach. Czy byś to samo powiedział na temat dzieje khorinis, że to wina devów, że mod nie wyszedł, ale wszyscy wiemy iż głównie przez konflikty wewnętrzne i rozłamy produkt nie wyszedł na światło dzienne? Bo jak tą logiką pójdziemy, to skeletal się przedłuża z winy deva 1000 linijek
  • Odpowiedz
@arkadikuss:

To się dokształć i wtedy wróć.

Wiem, ale też to nic nie zmieni, bo i tak traktujesz tu ludzi jak głupków i durni, tylko Ty oczywiście jesteś tym wyjątkowym wykopkiem.

Twój argument o zablokowaniu mniejszych tagów a zostawienie głównych jest kuriozalne i zabawne wręcz, i ma tyle sensu co Twoje filmy o upadku ubisoftu.
  • Odpowiedz
@papaj42: a ja szczerze życzę, by arkadikus się opamiętał, bo lubię czasem jego recki obejrzeć. Nienawidzę jednak jego podejścia do tworzenia kontentu, który zaczyna się sprowadzać do tego, co robi drwal rębajło od kilku lat z serialami.
  • Odpowiedz