Aktywne Wpisy

Braand +33
#mediolan2026 Ech i pomyśleć, że od poniedziałku popadniemy w nicośc, nie będziemy już ekspertami od zimowych dyscyplin, a najbliższa fajna (oby) impreza to mundial latem, a potem... a potem ten gunwo rok bez ani jednej przepotężnej imprezy (╥﹏╥) i pozostanie nam czekanie na ME w piłce nożnej by zaraz potem być ekspertem od letnich IO.
#mundial #pilkanozna #igrzyskaolimpijskie #losangeles2028
#mundial #pilkanozna #igrzyskaolimpijskie #losangeles2028

Mama: no idź się pobaw z kuzynami, wcale nie są tacy p--------i.
Kuzyni:
Kuzyni:
źródło: temp_file6045568381232655602
Pobierz

Thunderbolts*
Reżyseria: Jake Schreier
IMDb: 7.5/10
https://www.imdb.com/title/tt20969586/
akcja, fantasy, dramat
Kilku nieudaczników znanych nam z poprzednich filmów czyli Yelena Belova, John Walker, Ava Starr i Boba którego poznajemy spotyka się w zaplanowanej pułapce mającej na celu pozbycie się ich - zaczynają współpracować aby najpierw przeżyć a potem dla wspólnego celu…
Po ostatnim Kapitanie afroameryka z czerwonym Fordem nie miałem żadnych oczekiwań. Ot zobaczmy co tym razem wysmarowali… ale kurczę nie jest źle. Nie jest to bardzo typowe kino superbohaterskie, choć na początku myślałem, że oglądam kolejny Suicide Squad. To jest trochę film o samotności, o rodzinie i zrozumieniu siebie. Trochę głębsze niż chłam którym Marvel nas ostatnio karmił. Serio pomyślałem o tym jak o The Wire wśród filmów Marvela (i chyba wiem czemu :) Polecam zerknąć w letni wieczór.
źródło: Plakat-filmowy-Thunderbolts-2025-New-Avengers-70x100-cm-553
PobierzSwoją drogą w tym miesiącu trochę tego superbohaterskiego kina będzie - ciekawi mnie czy nowy Superman w końcu dźwignie DC i co tam namieszają