Wpis z mikrobloga

Mirki z #wroclaw planuje odwiedzić was w 12-13 lipca. Niedzielę przeznaczam na zoo i jakiś obiad. Natomiast w sobotę trochę nie wiem co robić.
Zastanawiam się też nad noclegiem. Muszę dojechać do wro samochodem i najlepiej chyba zostawić na P+R. Myślałem o P&R Ślęzna-Kamienna i w tej okolicy mieć nocleg. Czy to ma sens? Jakieś tipy? Dzięki
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EndriuGolara:
jak hotel nie ma parkingu, to fure możesz zostawić na parkingu pod magnolią. zaraz obok jest hotel boutique, ceny zdaje sie niewygórowane. Obok przebiega ul. legnicka - jedna z głównych arterii komunikacyjnych miasta. stamtąd dojedziesz bezpośrednim tramwajem chyba wszędzie gdzie tylko można chcieć.

najlepiej chyba zostawić na P+R

tu sie chyba móżesz przejechac, bo formalnie żeby korzystac z P+R to trzeba mieć bilet miesięczny na MPK. są szlabany. ale nie wiem
  • Odpowiedz
@EndriuGolara: ogarnij sobie bilety do zoo online i idz jak najwczesniej to tylko mozliwe, nawet przed otwarciem i od strzalu kieruj sie do afrykarium.

Co do gruza, to ja bym na twoim miejscu najpierw szukal noclegu a potem rozlgadal sie w okolicy. Z tym Park & Ride to nie przesadzaj, bo jak nie bedzie miejsca, albo bedziesz musial pol miasta mpk przejechac, to bedzie cie bardziej bolec niz 50-100zl za
  • Odpowiedz