Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Huptys: przecież on zaraz zostanie w------y z ludologicznego grona za granie w to, ogólnie typ jest młody i był weebem więc fakt że zaczyna grać w różne gry to dobrze. Z tej bandy wzajemnej adoracji jego to nawet szanuje.
  • Odpowiedz
@kapix65: tamae jedyny z tych "ludologów", który ma jakies sensowne umiejetnosci bo tylko on zrobil hitlessa w dark soulsach i elden ringu, a nie jak kiszak, ze nawet na takich wyzwaniach musi cheatowac xD
  • Odpowiedz
przecież on zaraz zostanie w------y z ludologicznego grona za granie w to, ogólnie typ jest młody i był weebem więc fakt że zaczyna grać w różne gry to dobrze. Z tej bandy wzajemnej adoracji jego to nawet szanuje.

@kapix65: Może szanuję to za dużo powiedziane. Natomiast mam takie wrażenie, że on z nich wszystkich po prostu jest najmniej zindoktrynowany myślą ludologiczną bo chyba to można w ten sposób już nazwać
  • Odpowiedz
Mam takie pytanie: w jakie on k---a gry grał przez cały czas? Bo to już któryś raz widzę, że "pierwszy raz w tą grę", "pierwszy raz w tamtą grę"

@Huptys: To, że gra w nowe dla siebie gry i próbuje nowych rzeczy to akurat jest bardzo fajna i dobra cecha świadczy o jakimkolwiek potencjale na jego rozwój. Przyznam się bez bicia, że też nie grałem w bardzo wiele nawet bardzo
  • Odpowiedz
  • 5
@Cztero0404: Ta, ale trochę bawiło mnie to, że kreuje się na jakiegoś eksperta, a większość klasyków ma nieogranych. Ale fakt, on przynajmniej próbuje czegoś nowego, w przeciwieństwie do pewnego wąsacza mieszkającego na rumuńskiej wsi
  • Odpowiedz
Ta, ale trochę bawiło mnie to, że kreuje się na jakiegoś eksperta, a większość klasyków ma nieogranych. Ale fakt, on przynajmniej próbuje czegoś nowego, w przeciwieństwie do pewnego wąsacza mieszkającego na rumuńskiej wsi

@Huptys: Nawet nie chodzi o wąsacza i ludologiczne kółko wzajemnej adoracji, ogromna część streamerów/youtuberów już dawno wyłożyła lachę na granie za przeproszeniem i są teraz odtwarzaczami komentującymi wszystko.
  • Odpowiedz