Aktywne Wpisy

mamamarcina +60
Chłop sobie zaparkował samolot u mnie na wsi, na poboczu, gdzieś poszedł, ale zostawił karteczkę ze jak przeszkadza to żeby dzwonić xD
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.
źródło: temp_file852234320869603046
Pobierz
ekscytacje +18
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a

Jakbym pojechał do tej limanowej i tego Dude jedną kulką na miejscu r------u, nie w akcie samoobrony tyko zwyczajnego polowania...
To jaki mindfuck miałby prokurator?
Zostałbym nagrodzony czy z automatu 3 miechy sanek i 4 lata spraw sądowych?
Jak zareagowałaby prasa i opinia publiczna?
Która partia próbowała by ewentualnie coś na mnie ugrać?
Jaki miało by to wpływ na postrzeganie dostępu do broni palnej, na pozwolenie i czarnoprochowej?
Jakieś przemyślenia?
źródło: question-mark-1927457_1280
PobierzNo sraki. Jak nie działasz w samoobronie nie możesz legalnie nikogo o-----ć a jak by się jeszcze okazało że Tadek nie miał już amunicji i nie stanowił zagrożenia to na jaki punkt prawa użycia broni się powołasz?
Choć jak pokazywał jeden z amerykańskich
Także super plan xD
@SHOGOKI: ziobrowy, niby jaki tu mindfuck. Morderstwo i idziesz siedzieć
To polska, nie usa.
@SpektrumSadyzmu dlaczego miałby nie mieć? Policjant jest od lapania, a nie od karania na miejscu, więc trzeba byłoby to wyjaśnić, dlaczego zabił poszukiwanego.
Poszedłbyś siedzieć, bo udowodniłeś, bo policjanci to patałachy. Jeszcze próbowalliby Ci udowodnić, że mu pomagałeś i działaliście wspólnie.
B--ń jest do samoobrony, a nie do samowolnego wymierzania sprawiedliwości.
@Karzbig umiejętność czytania ze zrozumiem jest od czytania ze zrozumieniem, a nie od komentowania bez umiejętności czytania.
Gościowi chodzi o to, ze myśliwy moglby pomylić dude z dzikiem.
A tematów wiele można zaczynać, bo fajna dyskusja może wyjść.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Chlop uciekł z tamtego lasu i jest już w innym i co w przypadku, kiedy myśliwi pomyli go z dzikiem- co sie zdarza, zbyt często. Jakie są konsekwencje w zabiciu zabójcy, nieumyślnego oczywiście, nie wiem, chłop biegł przez ulicę i wpadł Ci prosto pod koła.