Aktywne Wpisy

uncle_freddie +477
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +309
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Pierwszy raz na siłownię poszedłem w 2017, ćwiczyłem mniej lub bardziej regularnie, dla siebie, do końca 2024 (a nawet trochę szybciej). Musiałem coś ze sobą zrobić, wiec będąc na krótkim wyjeździe za granicą, zacząłem biegać.
Zacząłem dokładnie 01.06.2025 i dzisiejszym treningiem skończyłem pełen miesiąc.
Tak, chwalę się.
25 025,05 - 5,00 = 25 020,05
PS. Możecie sami sobie odpowiedzieć ile skończyłem lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bieganie #chwalesie #biegajzwykopem
źródło: IMG_0499
PobierzTeraz po 4 latach tak mi zbrzydło, że robię absolutne minimum 20km tygodniowo, wieksze skupienie mam na siłownię
Ja biegam od powiedzmy 10. lat. Tak bardzo systematycznie od 8. I każde wyjście na bieganie cieszy mnie niezmiennie, mimo że są to długie wybiegania. Ale od dziecka lubiłem tę aktywność sportową. A tak to, każda zajawka, która pojawiała
Na amatorskim poziomie to inne sporty są bezsensowne, dają rozrywkę, ale wykorzystać trudno, siłownia trochę poprawi siłę, ale za mało by dźwigać coś faktycznie ciężkiego i obrona bez wprawy średnia. A bieganie daje konkretny efekt transportu i jako obrona też najlepsze.