Wpis z mikrobloga

Czy to się nie łapie pod jakieś oszustwo?

@NieUwierzyszAle: nie jeśli ktoś jeszcze chodzi do KFC

Sieć KFC w Danii zamknie wszystkie swoje restauracje po ujawnieniu praktyk wydłużania terminu przydatności do spożycia kurczaków. Sprawa wyszła na jaw, gdy duńscy dziennikarze z telewizji DR dotarli do wewnętrznych rozmów pracowników.

Jak tak oszukiwali w Danii to, co robią w Polsce ?
  • Odpowiedz
@MistrzKowalski: panie gdzie Dania a gdzie Polska, tutaj usłyszysz ok boomer że nie rozumiesz nowego 30 letniego trendu czyli zachodniej restauracji.
No właśnie za zachodzie fastfoody nie mają takiej floty Areczkow, a jedzenie kosztuje tyle samo
  • Odpowiedz
  • 1
@NieUwierzyszAle też kupiłem, syn mnie namówił. Najgorsze ścierwo ever. Ta bułka rozmokła od razu i nadawało się to tylko do śmieci. Miałem ochotę w-----ć im to na ladę z powrotem...
  • Odpowiedz
@NieUwierzyszAle na produkty gastro rowniez istnieje droga reklamacji. Mozesz zlozyc do kfc reklamacje, a jak odrzuca uderzyc z tym do rzecznika konsumentow i on napisze pismo jezeli uzna ze zdjecie produktu rozni sie od reklamowanego produktu. Odszkodowanie pewnie bedzie niewielkie ale sama reklamacja bulki ciekawa i moze zdobyc sporo plusow na mirko. Wolaj mnie pierwszego jak cos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz