Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

miki4ever +3
#mecz bierzcie pod uwagę, że Legia i tak zrobiła wynik niezły jak na te 4 mecze, punkty miały przyjść w grudniu.
Za to Lech przez porażkę w Gibraltarze ma teraz ciężary.
Za to Lech przez porażkę w Gibraltarze ma teraz ciężary.

To tylko pokazuje jak tiktok i kanał Zero lansują mózg młodym Sebkom magazynierom słuchaczom rapu.
Komentarz usunięty przez autora
@Jarkendarion: Przypominam jeszcze ze mowil o strzelaniu do dezertarów, i unikających sluzby wojskowej.
Wiecie kto jak prawdziwy patriota ktory na pewno by bronil kraju uniknal sluzby wojskowej?
grzegorz braun.
To raczej przez robienie Maciaka jako tego najbardziej ruskiego udało się ukryć proruskość i zamordyzm brauna @Jarkendarion
A oto jego odrażająca wypowiedź. Ha tfu!
Moja kuzynka głosowała na brauna przez tiktoka i kanał zero
Wcześniej była normalna
Dramat