Wpis z mikrobloga

• 348
@Jarkendarion: To jest przerażające że tacy ludzie zdobywają popularność i poparcie.
To tylko pokazuje jak tiktok i kanał Zero lansują mózg młodym Sebkom magazynierom słuchaczom rapu.
  • Odpowiedz
@m4xejd bo rozwalenie wystawy LGBT, wyrzucenie choinki na śmietnik, rozwalenie mikrofonu, czy zgaszenie chanuki gaśnicą świetnie wyglądają na TikToku czy YT. Braun to nieironicznie polityk, który najlepiej w Polsce wstrzelił się w algorytmy tych platform. Dlatego wykręca takie świetne wyniki wśród młodych.
  • Odpowiedz
płód ma więcej praw niż siła zaciągnięty żołnierz poborowy w debacie mówił o strzelaniu w tył głowy podczas minionej debaty w wyborach prezydenckich

@Jarkendarion: Przypominam jeszcze ze mowil o strzelaniu do dezertarów, i unikających sluzby wojskowej.

Wiecie kto jak prawdziwy patriota ktory na pewno by bronil kraju uniknal sluzby wojskowej?

grzegorz braun.
  • Odpowiedz
@Jarkendarion: ultrakatol który żył 20 lat z babą bez ślubu i poparł kandydaturę człowieka który oszukał emeruta na mieszkanie plus sprzedawał polki starym Niemcom w hotelu. Dodatkowo uprawia pustosłowie określając jeden rzeczownik sześcioma innymi co imponuje sebkom na magazynach w brighton czy innym utrechcie
  • Odpowiedz
@galicjanin to, ogólnie przez to rozłączenie odczepiły się od memcena i konfusi zarzuty na Brauna a Braun mógł dalej robić swoje. Jak będą mieli odpowiednie poparcie to i tak się połączą ale do wyborów o tym nie wspomną.
  • Odpowiedz
@Jarkendarion to jest ogólnie szkodliwy populista. Ja uważam go za polskiego Hitlera nawet bo stosuje identyczna narracje jak wszystkie totalitaryzmy. Dzielenie Polaków na "normalnych" (tych którzy są za nim) i zdrajców. Budowanie jakichś bajeczek które łatwo rozwiązują nieudolność ludu przerzucając winę na spisek Żydów i Niemców. Wycieranie sobie mordy bogiem. Jestem pewny że tą swoją karę śmierci z czasem rozszerzyłby na dużo więcej osób jak mu urosnie poparcie.
Pawcio_cukierek - @Jarkendarion to jest ogólnie szkodliwy populista. Ja uważam go za ...
  • Odpowiedz