Wróciem sobie po latach do tej gierki zobaczyc co sie zmienilo, ale zagralem kilka aren i jak zobaczylem moc niektórych kart to mam takie pytanie, czy twórców tej gry p----------o? dosłownie gość wyrzucił jakąś Legende 8/8 która zrespiła portal którego nie da się usunąć, i ten portal co każdą turę odkrywał mu 3 smoki które mógł sobie sam wybrać i dodatkowo kosztowały 4 mniej, i koleś miał 2 takie portale, mogłem sobie tylko patrzeć jak przegrywam, oczywiście natrafiłem na masę innych dziwnych kart, ale to już za dużo... Chyba już rozumiem dlaczego ta gra całkowicie upadła i zostali tylko nieliczni. #hearthstone
@Pawel_Pe: Nie sorry leci uinstall tego scierwa, agonie sa jakies p----------e, prowokacje ktore nakadaja odrodzenie z prowokacja, nie da sie tego ani zabic ani sie przebic nie widze sensu denerwowania sie na ta gre. przepalic sie goscia juz nie da bo przeciez jest kartta co zmiania talie w portal demonow ktory sie nigdy nie konczy xD wiec decki typu Fatige juz sobie nie istnieja. Naprawde Blizzard powinien napisac ksiazke ja
Chyba już rozumiem dlaczego ta gra całkowicie upadła i zostali tylko nieliczni.
#hearthstone