Wpis z mikrobloga

#ajemge1

Przez oglądanie tych rzeczy mam jakąs fobie przed zaufaniem partnerce. Przecież ta laska wygląda jak typowa szara myszka, nie ma nawet dużo obserwujących na ig ani nigdzie, a bodycount ma wiekszy niz ja mam lat. To jest p------e. Skad ja mam wiedziec co robiła moja kobieta przed związkiem ze mną. Tego się nie da w żaden sposób sprawdzić, a jak widać nawet najbardziej niepozorne laski potrafią być zwykłymi k--------i
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@freeszpak: też takie naciągane mocno, zależy od osób, są takie pary co najmniej jedna mi przychodzi na myśl z liceum, ale to mniejszość
1. w tym wieku to jesteś zazwyczaj kretynem, który nic nie wie, nie zna też siebie jeszcze za bardzo
2. całe życie z tą samo jedyną osoba może być nuda na amen i pokusa, żeby spróbować czegoś innego

generalnie są przesłanki, żeby sądzić, że homo sapiens nie
  • Odpowiedz
@KonTrojanski6-10-21: jak ludzie odpowiednio się dobiorą to nie muszą szukać wrazen gdzies indziej. I nie chodzilo mi o to, zeby oboje byli z liceum, a tylko kobieta. Mezczyzna z przedzialu 24-30 juz moze byc ogarniety zyciowo i wiedziec czego chce. Lepiej bedac w tym wieku zwiazac sie z fajna licealistka niz z rowiesniczkami po studiach. Ja tak zrobiłem i nie żałuję :D
  • Odpowiedz