Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +331
źródło: 1000016379
Pobierz
XTB czy eMakler? Co jest lepsze obecnie? Głównie z myślą o IKE i inwestowaniu długoterminowe, w grę wchodzą w zasadzie głównie ETFy.
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie
Może jak wejdą OKI to też już fajnie byłoby mieć wszystko w jednym miejscu
Skłaniam się w stronę eMaklera bo mam już konto w mBank ale chętnie wysłucham Państwa (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gielda #kiciochpyta #oszczedzanie

Po raz n-ty wróciłem do King's Bounty. Na początek pierwsza z serii: KB: Legenda.
Tym razem postanowiłem zagrać na poziomie Impossible No loss. Totalnie inaczej się gra.
A tak serio, to KB 2 też przerobiłem ale było strasznie. To już nie King's Bounty a coś, co zagrabiło ten tytuł.
Podobnie było z Sacred 1/2 a potem 3 oraz Dungeon Siege 1/2 a potem 3. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
No więc nie, było aż tak źle, a nawet gorzej i nie, nie dałem rady. Tak, zdecydowanie pogram sobie demonami w disciples 2.
@Watomil prawda to, jednak są to tak zamierzchłe czasy, że za chwilę
Komentarz usunięty przez autora
- nie ma wskrzeszania własnych jednostek czy to przez czary czy umiejętności jednostek bo to easy mode
- jeśli podczas walki strace jakąkolwiek jednostkę (poza tymi przywoływanymi jak np roślinki z umiejętności czy gryfy od niebiańskich gryfów) - leci wczytywanie gry :D
O dziwo, i tak udało się przejść grę