Wpis z mikrobloga

Psychofani to jednak jest największe frajerstwo.

Quebonafide niczym nie różni się od takiego Buddy.
Budda robił ostatnią loterię, która nie była ostatnią. Quebo robił ostatni koncert, który nie był ostatni.
Budda robił wałki na vacie. Quebo sprzedawał płyty jako "ebook" żeby płacić 8% zamiast 23%.

Obaj są multimilionerami, którzy wyssają ostatnią złotówkę od swoich wyznawców. Ale wyznawcy oczywiście w jednym czy drugim widzą jakiś mistycyzm, artyzm itd xD BIZNES IS BIZNES

#quebonafide #budda #pieniadze #niepopularnaopinia #ciekawostki
okoboji - Psychofani to jednak jest największe frajerstwo.

Quebonafide niczym nie ró...

źródło: Zrzut ekranu 2025-06-29 o 16.06.00

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@okoboji: ja nie zrozumiem nigdy połowy koncertów co się u nas odbywa
mam wrażenie że ludzie się rzucają na te koncerty nigdy wcześniej nie słuchając danego artysty więcej, poważniej, tak jakby robili to dla lansu, że na taki koncert wypada iść, taka moda i to samo kupować jego gażdzety, nie wiem może żyje w błędzie ale takie miałem zawsze obserwacje

z tymi koncertami kwiatkowskiego to już w ogóle, ludzie dostali
  • Odpowiedz
@okoboji: jakby nie zrobił dwóch ostatnich koncertów to ludzie od wydarzenia online też by narzekali że wykupili tamto a nie udało się na koncert na stadionie także nigdy nie dogodzisz dopóki nie ogłosił powrotu nie nazwałbym go oszustem
  • Odpowiedz
@okoboji: antyfani to jeszcze większe frajerstwo, słychać aż trzask pękających dup. Jak czegoś nie lubię to tego nie oglądam i nie wylewam żali jakie coś jest słabe tylko dlatego, że nie trafiło w mój gust
  • Odpowiedz