Wpis z mikrobloga

@taxi_driver92: typowa policja xD trafi się normalny obywatel, to grają kozaka. Gorzej jak trafi się "element" lub bogaty cwaniak z układami, to puls skacze, bo jeden zły ruch i sef będzie ksycał
  • Odpowiedz
Jak Błaszczak był szefem MSW były spore zmiany kadrowe w policji. Nie powinno więc dziwić, że PP działa po PiS-owsku.

@ToksycznyArek: ta, PiS wyrzucił całą policję i zatrudnił od nowa inwalidów XD, bo to nie jest tak, że nikt normalny nie chce być policjantem, bo to ch*jowa praca i przyjmują chętnych jak leci, bo ciągłe braki są.
  • Odpowiedz
@IV_RP policja wiele lat pracowała na to żeby poprawić sobie opinię, potem przyszedł PiS i całkowicie to zaprzepaścił wykorzystując ich jak swoich pachołków. Takie rzeczy jak ochrona domu Kaczyńskiego, ochrona pomnika smoleńskiego, pałowanie kobiet..
  • Odpowiedz
Takie rzeczy jak ochrona domu Kaczyńskiego, ochrona pomnika smoleńskiego, pałowanie kobiet..

@ccomn13: i przede wszystkim to co wyprawiali i jak traktowali ludzi podczas covidowej histerii.
  • Odpowiedz
@taxi_driver92: nikt im nie kazał pracować w policji. Robią to za moje i twoje pieniądze z podatków. Nie dają rady to w---------ć. No tak - tylko nie ma dokąd. Niżej już upaść nie można
  • Odpowiedz
policja wiele lat pracowała na to żeby poprawić sobie opinię, potem przyszedł PiS i całkowicie to zaprzepaścił

@ccomn13: XDDDDD szczególnie jak na polecenie ministra organizowali prowokacje na Marszach Niepodległości, podpalili budkę przed ambasadą Rosji, czy nawet strzelali do górników. Masz 20 lat, że nie pamiętasz jak bandycka była policja za poprzednich rządów PO?
  • Odpowiedz
pałowanie kobiet

@ccomn13: kiedy pałowali kobiety? Nie chodzi ci czasem o samoczynnie przewracające się Julki u lampart przed kamerami?
Bo ja pamiętam jak np za po strzelali do górników, jak blokowali legalne marsze, liczne prowokacje itp.
  • Odpowiedz
konfiarz xD

@straszny_cham: tamten konfiarz, ale nawet nie konfiarz musi przyznać, że Policja łamała wtedy masowo prawo z pełną świadomością tego że ich działania są pozbawione podstawy prawnej (bo rozporządzenie bez delegacji ustawowej czy konferencja prasowa premiera źródłem prawa w Polsce nie są)
  • Odpowiedz