Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +168
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

karolcia_wu +186
źródło: 1000058632
Pobierz

Mam ponad 20 lat, scifuna oglądam od 12 roku życia. Poniekąd sie na nim wychowałem, to on wzbudził we mnie zainteresowanie i pasję do fizyki oraz ogolnie nauki na dużo wcześniejszych etapach mojej edukacji. Mozliwe, ze gdyby nie on to nie zaszedłbym tutaj gdzie zaszedłem. Myślę, ze takich jak ja jest więcej. Gościu ma niedoceniony wklad w popularyzację nauki, prostowanie dezinformacji, oraz po prostu w najlepszy content na polskim YT. I są jeszcze takie bezczelne leniwe osobniki jak ten które to podważają.
#scifun #youtube #nauka #mirko #mirkoblog
źródło: 1000007390
PobierzRozumienie czytanego tekstu nie jest widzę Twoją mocną stroną.