Wpis z mikrobloga

@MokebeElDursi: kobiety zawsze takie były, tylko religia i tradycje oraz słaba sytuacja finansowa trzymały je w ryzach i poniekąd wymuszały tworzenie rodziny bo na tym zyskiwały tak samo jak faceci. Kobiety po prostu jako wolne pokazują jaka jest ich prawdziwa natura. Dzisiaj kobiety nie muszą nic robić bo wszystko mają bez potrzeby zakładania rodziny.
  • Odpowiedz
@MokebeElDursi

Feminizm powinien być zdelegalizowany jak nazizm jako zbrodnia przeciw ludzkości.

Kiedyś tak mówili o nazizmie. A inny wtedy, że na głowę upadł.

Ciekawe kiedy doczekamy czasów, że za propagowanie feminizmu będzie szło się do więzienia.
  • Odpowiedz
@MokebeElDursi: Przecież to jeszcze zagrywki bolszewickie z książki pt "Jak zniszczyć naród".
W skrócie wystarczy zbuntować kobiety bo są bardziej podatne na manipulacje, zbuntować przeciw rodowitym mężczyznom i kraj się rozpierdziela od środka sam. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@MokebeElDursi: masz rację. Ja ostatnio zagłębiłem się w uniwersum kobiet sukcesu po obejrzeniu idola w którym to młody chłopak został wykorzystany przez celebrytkę z Hollywood. Zacząłem szukać takich przypadków o których się niestety nie mówi ale na rodzimym podwórku znalazłem przykład dody ktora groomuje młodych byczków. Czyli to o czym kobiety mówiły że faceci groomuja to gdy daliśmy im szanse i mają takie możliwości to zachowują się dokładnie tak samo
  • Odpowiedz
Kiedyś kobiety były ostoją rodziny, kojarzyły się z kobiecym ciepłem, opieką nad bliskimi

@MokebeElDursi: a jak zupa za słona to w------l i wstyd na całą wieś pokazać się w kościele XD może dzisiejszy feminizm jest wypaczony, jak każda rzecz, którą widzisz w internecie, ale nie jest niczym złym i nie wywodzi się z urojonych problemów
  • Odpowiedz
@MokebeElDursi: Mógłbym powiedzieć o tobie to samo, ale po co się tak szczypać. Nie pozdrawiam, panie dorosły mężczyzno. Oby twoja córka/siostrzenica/siostra nie były feministkami i potulnie słuchały faceta.
  • Odpowiedz
  • 2
@MokebeElDursi

Zapomniałeś o jeszcze jednym. Sprawiły, że oglądasz i eskcytujesz się takim gównem i masz w głowie odchody zamiast mózgu. Gratuluję brainrotu xD

Ekscytuj się większe ilością jutubowycj dram
  • Odpowiedz
@wazka666: żeby blackpill się przyjął musiało być dogodne środowisko a podwaliny pod nie zrobił feminizm. W latach `70 blackpill by nie miał racji bytu. Skutki feminizmu były pożywką dla blackpillu
  • Odpowiedz