Wpis z mikrobloga

• 0
@kromeczek @handballer Chryste panie, jak to się człowiek nie zna na niczym poza steam... Czyli mówicie mi, że są jeszcze inne sklepy, w których mogę kupić legalnie gry w jakichś w miarę sensownych pieniądzach? Obczaję to może jutro, do 100 zł jeszcze jestem w stanie zapłacić, 200 zł to już dla mnie lekka przesada była ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@handballer dzięki za podpowiedź, w sumie ja bardzo mało ostatnio gram, ale FS22 wciągnął mnie swego czasu na wiele godzin i z ciekawości chyba sprawdzę co nowego dodali w tej ostatniej odsłonie. I jeszcze ewentualnie Cyberpunka obczaję, bo dodałem do koszyka na steam ale jeszcze nie zapłaciłem.
  • Odpowiedz
@handballer: możesz sobie kupić klucze do gier, za 90 są na launcher producenta, za 120 chyba jest na steama, wybierasz sobie stronę typu jakiś kinguin, g2a, eneba, czy CD keys, sprawdzasz czy kluczyk jest na platformę która cię interesuje i czy da się go aktywować w naszym kraju i po zakupie dostajesz kod, i aktywujesz go gdzie na platformie która wybrałeś i ściągasz grę, za farminga to ja na premierę
  • Odpowiedz
  • 0
@kromeczek a orientujesz się może czym się konkretnie różni wersja globalna od wersji na Europę?
Tak sobie na szybko wpisałem w google i mi wyskoczyło ogólne info, że takie gry mogą się różnić dostępnością poszczególnych języków, dostępnością różnych DLC i późniejszymi aktualizacjami gry i kilkoma innymi rzeczami.
Mi tam w sumie zależy tylko na tym, żeby się mody dało instalować.
A przy obydwu wersjach mam możliwość instalacji w Polsce przy czym
  • Odpowiedz