Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +101
Jakie rzeczy wydawały wam się w dzieciństwie luksusowe a teraz są zwykle? Ja zacznę ( 34 lata ) - Chipsy Pringles i lody Magnum

saintie +20
ale mnie faceci irytuja, mowilam chloptasiowi 1000000000 razy zebysmy jechali pociagiem to bedzie i wygodniej i nie bedzie musial prowadzic to wolal autem a jak mu teraz mowie, ze ja ide do tylu i ide spac bo mi sie nie chce gadac, to sie obraza, ze to chamskie bo on bedzie musial prowadzic??? nienawidze facetow i bede to powtarzac CODZIENNIE

@l--RAD--l: no dokładnie tak jest i przy okazji przeciera szlak dla wszystkich facetów, którzy w przyszłości mogliby się bać walczyć z pomówieniami i zniesławieniem. Co w tym złego?
@l--RAD--l: kosztem kogo? Typiar, które zaraz poniosą konsekwencje za ww.?
Może i zrobił więcej złego, ale każdy ma prawo do nawrócenia
@l--RAD--l: dude - nikt normalny nie daje j3bania o tego klauna. W wywiadzie, chyba u Stanowskiego - pokazał, że na niczym się nie zna i nie ma własnego zdania w żadnym temacie. Dlaczego jakikolwiek normalny facet miałby przejmować się tym co powie gonciarz? Gość, który obracał się wśród toksycznych julek i koło dragów?
Tak i (dopiero) teraz to jeszcze głupio tłumaczy „zwątpieniem w
@smallboobslover: Jego feministyczne pier... nie było skierowane do mężczyzn a do młodych Polek.
W rzeczywistości wygląda to tak:
źródło: link_OEKmz5I08QOkYm44hbknk7iD8Oy9YBaZ
Pobierz