Wpis z mikrobloga

Tak wygląda wykres przedstawiający aktywność SciFuna rok do roku.

Jak widać, aktywność masona spada - jestem ciekaw, czy kreska się odbije, w szczególności po tym, jak odpalił Patronita i już ma 16 kafli na miesiąc.

Wykres nie jest idealny, gdyż SciFun poukrywał masę swoich filmów. Głównie tych starszych przed 2013 (dlatego wykres się zaczyna od 2013, a nie 2012, bo tam masa filmów znikła (np. "jak mnożą japońskie 4-latki", "woda, whiski i ocean", czy "25000 Special - minecraft vs predator"), ale też niektóre nowsze (np. analiza fizyki czołgu).

#scifun #youtube
PoteznaDukielka - Tak wygląda wykres przedstawiający aktywność SciFuna rok do roku.

...

źródło: obraz

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PoteznaDukielka: Wielu twórców jakościowego kontentu się zawija przez shortsy. Jeśli ktoś opanuje brainrot internetowy, na co się nie zanosi, to ten trend się odwróci. Podobno coraz więcej ludzi ma już dość tej "krótkiej formy video" i samemu przestają to oglądać, ale nie wiem.

Wydaje mi się, że teraz po prostu powstaną dwie grupy - mainstream, masowo produkujący typowy brainrot internetowy, i nisza, jak SciFun, produkująca reportaże raz na jakiś czas,
  • Odpowiedz