Wpis z mikrobloga

Prawda jest taka że wynik Zandberga w wyborach prezydenckich i obecne sondaże dla Razem są kompletnie żałosne.

Moralizowanie wszystkich dookoła nie działa, co z tego że Adrianek ma dużo polubień na twitterku skoro to się nie przekłada na rzeczywiste poparcie. To samo Hołownia.

#wybory #polityka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

1

+

Prawda jest taka że wynik Zandberga w wyborach prezydenckich i obecne sondaże dla Razem są kompletnie żałosne.

@Ketoprofen: Kandydat, który startował bez subwencji, opierając się tylko na wpłatach kandydatów, z 0,5% do 4,5% jest żałosny? To nie wiem jakbyśmy mieli nazywać wynik Hołowni czy
  • Odpowiedz
@Ketoprofen: No na narracji antytuskowej nie zajadą na pewno. Ja rozumiem, że chcą jakoś wyraźnie odciąć się od rządu ale jeśli nie Tusk to pis, taki mamy w Polsce wybór na tą chwilę. Matysiak to tylko pewnie czeka aż ją wpuszczą do pisu, Zandberg to mam nadzieję, że po prostu obrał złą taktykę na to, by zdobyć poparcie.
Najlepiej, żeby skupili się na swoich postulatach a nie na byciu pokrzykiwaczem
  • Odpowiedz
  • 1
@dsad-sda: problemem całej lewicy jest to że oni albo udają że nie widzą albo faktycznie nie widzą że czekają nas DEKADY rządów prawackiej szurii a oni robią wszystko, żeby to się stało.

Powtarzam, Kaczor to jest cienki Bolek, Czarnek i koledzy domkną system tak że Zandberg jakąkolwiek władzę zobaczy tak jak świnia niebo.
  • Odpowiedz