Wpis z mikrobloga

Trafiłem na niemądry wpis użytkownika @guiscard_r, co przez przypadek lub nie zablokował mi możliwość komentowania, więc postanowiłem odnieść się do jego wypocin swoim wpisem. Zapraszam przy tym do dyskusji kolegów @thorgoth @tomwick55 i @thority, mimo, że wolę dyskusję o piłce nożnej to i kolegów @MrFryteczka i @Zi3L0nk4 też zapraszam do komentowania . Twierdzenia, że da się systemowo zamknąć kwestie leczenia jamy ustnej i chorób jamy ustnej to opowieść taka, że da się w klubie lpg+ znaleźć miłość hetero. Może i tak. Może i nie. Odpisuję tu i czekam trochę koledzy na wasz ewentualny odzew w tej dyskusji. Moja ex była na początku rejestratorką medyczną, po czym po szkole policealnej pracowała jako asysta stomatologiczna, więc temat nie jest mi tak obcy, abym nie miał wiedzy zerowej w tym temacie. Choć mam mimo wszystko minimalną to wydaję mi się, że większą niż autor tego fatalnego wpisu. W mieście powiatowym na wschodzie Polski da leczyć się za trzaskanie drzwiami zęby, gorzej Warszawa, ale też tam masz jakieś całonocne pogotowie na NFZ, więc przy szczęściu jakimś to i zęba za darmo tam wyrwiesz, ale z profesji około-medycznych zajmij się darmową fizjoterapią po wypadkach np. Idzie twoja córka na basen z koleżanką i popychają się, po czym upada, noga złamana, ale poskładana operacyjne byle jak i wymaga fizjoterapii. Czy dostanie od rodzinnego czy ortopedy skierowanie na nią? Raczej nie, bo powiedzą, że da się bez tego, a noga młoda sama dobrze się zrośnie. Lub za rok termin fizjoterapii na NFZ. Tam jest ból. O dostępu do ginekologa dla kobiet na NFZ lepiej nie pisać, a jak pójdziesz to 80-letni pan siedzi i wymyśla, że w jego czasach to panie bardziej dziewictwo szanowały i on akurat 17-latce co współżyje z chłopakiem musi to powiedzieć itd. Tym się zajmij, bo tych lekarzy stomatologów to doczepiłeś się jak ekspedientek w biedronce co ich wina, że w sklepie syf, jak są 2 na cały sklep i muszą towar rozkładać, a pozostałe 2 na kasie, a w sklepie w tym czasie 50 osób, bo promocja 2+2 jest akurat itd. #stomatologia #zeby #zdrowie #nfz #sluzbazdrowia #lekarze #opiekazdrowotna #dentysta #
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thority: Raczej też ostatnio omijam tematów, gdzie jest oponent co myśli inaczej i w real life chciałbym mi zrobić obrażenia z walki Najman-Murański. Jedyny raz, gdzie Najmana coś naprawdę po walce bolało. Właśnie o to chodzi, że chciałem z typem wejść w gadkę pod wpisem jego, aby mieć pełne pole manewru, a tu typ co mnie zablokował, a nic mu chyba wcześniej nie napisałem i nie kojarzę go. Jednak może
  • Odpowiedz