Wpis z mikrobloga

Uważam, że aby chociaż w jakimś stopniu zatrzymać poparcie PiSfederacji powinien stworzyć się jakiś polityczny prodemokracyjny projekt obnażający populizmy doktora Memcena.

Hołownia praktycznie politycznie już nie istnieje, lewica walczy o próg z Razem które myśli, że urośnie ciągle krytykując obecny rząd. Pasożyty z PSL już szukają nowego dawcy, a Tusk niestety nie podołał.

Skutkiem tego wszystkiego może być większość konstytucyjna PiSfederacji za 2 lata.

Ja mam jednego kandydata, który mógłby zrobić dobry comeback.

#polityka #wybory #neuropa #bekazpisu
FikuMiku6 - Uważam, że aby chociaż w jakimś stopniu zatrzymać poparcie PiSfederacji p...

źródło: IMG_0142

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wystarczy by partie założyło kilkunastu sławnych ludzi sportowców artystów itp i cała dotychczasowa scena polityczna leży i kwiczy

@SpongeBobertKanciastoRenki: no tak. Hahaha. Wcale by to nie zadziałało. Nie raz było to widać. Masz tego koszykazyka conjedna wypowiedzią sam się skasowal idiota.
  • Odpowiedz
za rządów tego alkoholika mamy Polske w NATO i Unii, dzięki której nie musisz podróżować tuktukiem

@FikuMiku6: Ale jesteś wystrzelona xD Bo kiedykolwiek były tuktuki w Polsce. Pomyliła ci się Polska z Indiami czy innym Bangladeszem.
Tak swoją drogą ciekawe było to wstąpienie do NATO - bez żadnego referendum ani nic.
A co UE, mimo, że sam doradzałem by głosować za - dziś Unia Europejska to nie to samo czym
  • Odpowiedz