Aktywne Wpisy

hellyea +417

kartofel +126
Krąży sobie po linkedIn taki obrazek.
Ileś tam komentarzy i wszyscy się spuszczają, jaki to skok cywilizacyjny poczyniła Polska.
Budując lokale pod wynajem krótkoterminowy.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#nieruchomosci #gdansk
Ileś tam komentarzy i wszyscy się spuszczają, jaki to skok cywilizacyjny poczyniła Polska.
Budując lokale pod wynajem krótkoterminowy.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#nieruchomosci #gdansk
źródło: temp_file7922807198066806218
Pobierz

Hołownia praktycznie politycznie już nie istnieje, lewica walczy o próg z Razem które myśli, że urośnie ciągle krytykując obecny rząd. Pasożyty z PSL już szukają nowego dawcy, a Tusk niestety nie podołał.
Skutkiem tego wszystkiego może być większość konstytucyjna PiSfederacji za 2 lata.
Ja mam jednego kandydata, który mógłby zrobić dobry comeback.
#polityka #wybory #neuropa #bekazpisu
źródło: IMG_0142
Pobierzźródło: IMG_0143
Pobierzźródło: images
Pobierz@SpongeBobertKanciastoRenki: no tak. Hahaha. Wcale by to nie zadziałało. Nie raz było to widać. Masz tego koszykazyka conjedna wypowiedzią sam się skasowal idiota.
@FikuMiku6: chyba pomimo jego rządów
tu jest mowa o nowej Partii coś na zasadzie partii Kukiza albo Hołowni tylko z większą ilością znanych osób na spokojnie by taka partia uzyskała z 10-15% w wyborach do parlamentu
@FikuMiku6: Ale jesteś wystrzelona xD Bo kiedykolwiek były tuktuki w Polsce. Pomyliła ci się Polska z Indiami czy innym Bangladeszem.
Tak swoją drogą ciekawe było to wstąpienie do NATO - bez żadnego referendum ani nic.
A co UE, mimo, że sam doradzałem by głosować za - dziś Unia Europejska to nie to samo czym