Wpis z mikrobloga

@Femboy30k chuda i dziecko jest białe… rozważam tą ofertę, co myślicie?

Nie bierz jej za żadne skarby bo bękart podrośnie i jak mu coś nakażesz to usłyszysz "s------j nie jesteś moim ojcem" albo jego/jej mamusia "nie mów mu/jej co ma robić, nie jesteś jego/jej ojcem" po za tym jak jeszcze biologiczny ojciec bedzie je odwiedzał to bedziesz z nim konkurował o uwagę ? Po co ci to ? Lepiej iść już
  • Odpowiedz
Pójdź sam, miej absolutnie w------e. Ja na wesele mojego kumpla (byłem swiadkiem) poszedłem sam. Uznałem że, będąc sam łatwiej bedzie bawić sie z dziewczynami, ktore moze przyjdą same. Tak sie złożyło ze właśnie tam poznałem moja obecna dziewczynę. Pozdrawiam cieplutko. Jeśli jestes introwertycznym spierdoksem i boisz sie co inni pomysla, to dla świętego spokoju weź ta samotna matkę (kuzynostwo bedzie mialo z Ciebie pośmiewisko do końca życia)
  • Odpowiedz
zwłaszcza, że gdyby była młodsza i bezdzietna to na ciebie by nie chciała nawet splunąć ¯(ツ)

obawiam się, że to moze byc prawda
  • Odpowiedz
Nie bierz jej za żadne skarby bo bękart podrośnie i jak mu coś nakażesz to usłyszysz "s------j nie jesteś moim ojcem" albo jego/jej mamusia "nie mów mu/jej co ma robić, nie jesteś jego/jej ojcem" po za tym jak jeszcze biologiczny ojciec bedzie je odwiedzał to bedziesz z nim konkurował o uwagę ? Po co ci to ? Lepiej iść już na #divyzwykopem odpuścić sobie te maciorki, zwłaszcza, że gdyby była
  • Odpowiedz
@Femboy30k

Najgorsze jest chyba jak młodsi kuzyni przychodzą ze swoimi różowymi, gadają o związkach i okazjonalnie rzucają wzrokiem pełnym politowania

Kolejny etap to jak już dzieci tego rodzeństwa i kuzynostwa przychodzą ze swoimi partnerami, a ty nadal nawet nigdy za rękę, wtedy już wiesz, że jest ostateczny over.
  • Odpowiedz
@Femboy30k: Jeśli zarabiasz nieźle to radziłbym sponsowring. Wiele Julek za 1000 zł zgodziu się odegrać szopkę a nawet dać się ruchnąć, samotna matka? Zwariowałeś? Dla samotnech matek TYLKO samotni ojcowie, w innym przypadku to bycie cuckiem
  • Odpowiedz
@Femboy30k: czlowieku masz prawie 30 lat i się jeszcze przejmujesz co ludzie powiedza? Sprawa jest prosta jak masz ochotę iść na to wesele to idziesz sam a jak nie masz ochoty to nie idziesz i tyle
  • Odpowiedz