Aktywne Wpisy

MonazoPL +129
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design,
źródło: monazo konkurs
Pobierz
miscellanous +2
Mam 1,2 mln wolnych środków finansowych. Co z tym zrobić? W co ulokować?
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci
#pieniadze #hajs #oszczednosci #inwestycje #kryptowaluty #gielda #nieruchomosci

Komentarz usunięty przez moderatora
Po co broni prawackiego pseudo-demokratycznego badziewa, ktore nawet nie sciga przestepcow?
Czym to sie niby bedzie roznilo od kolonii rosyjskiej?
Niech prawaczki same sie bronia, cale 40% spoleczenstwa, co mnie to obchodzi?
@NinjaVanilla: Za przegraną odpowiada ogłupienie polskiego społeczeństwa, co widać na przykładzie twojego posta.
I ty coś piszesz o dzieleniu narodu xDDDDDDDDD
@Cosipi: czemu zwracasz się do mnie w liczbie mnogiej, jakbyś był oficerem bezpieczeństwa w prlu?
@aarahon: Platforma urojeniami o sfałszowanych wyborach gdzie nawet ich elektorat ma tego dość.
@Latarenko: no dobrze, kto z Platformy mówi o sfałszowanych wyborach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zoyav: Oby! polska zasługuje na drugie węgry
No, ale z natury jestem człowiekiem pomocnym, więc łap pierwszy lepszy link z Google
https://www.portalsamorzadowy.pl/polityka-i-spoleczenstwo/roman-giertych-pewny-ze-doszlo-do-falszerstwa-wyborczego-trzeba-jeszcze-poznac-skale,617722.html
I jak pokazuje choćby sondaż wyżej ludzie mają już dość tego jego pierdzielenia i bronienia przegranej sprawy.