Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cosipi: A co sie stanie jak napisze, ze nie mam zamiaru bronic tego bantustanu i uciekam z niego?
Po co broni prawackiego pseudo-demokratycznego badziewa, ktore nawet nie sciga przestepcow?
Czym to sie niby bedzie roznilo od kolonii rosyjskiej?
Niech prawaczki same sie bronia, cale 40% spoleczenstwa, co mnie to obchodzi?
  • Odpowiedz
a nie kandydat który chciał wprowadzić cenzurę, eko-szurskie podatki/daniny, zakazać używania samochodów spalinowych i co roku paraduje z dewiantami w warszawie

@NinjaVanilla: Za przegraną odpowiada ogłupienie polskiego społeczeństwa, co widać na przykładzie twojego posta.
  • Odpowiedz
  • 16
@aarahon: Wszystkie wasze pseudo elyyyty i politycy 2 czerwca wyzywali ponad 50% elektoratu Nawrockiego, ludzi z prowincji, mniejszych miast, od tumanów, debili, faszystów, rasistów itd tylko dla tego że mieli czelność nie głosować na tęczowego rafalale marionetke von der leyen i sorosza
I ty coś piszesz o dzieleniu narodu xDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
Wszystkie wasze pseudo elyyyty i politycy 2 czerwca wyzywali ponad 50% elektoratu Nawrockiego,

@Cosipi: czemu zwracasz się do mnie w liczbie mnogiej, jakbyś był oficerem bezpieczeństwa w prlu?
  • Odpowiedz
@Cosipi: i widać kto dzieli Polaków, kto na tym zyskuje. Jak to jest roznosić pisowską propagandę, dobrze, źle?

@aarahon: Platforma urojeniami o sfałszowanych wyborach gdzie nawet ich elektorat ma tego dość.
  • Odpowiedz
@mirusmireczek: dziękuję Ci! Tyle że chyba się nie zrozumieliśmy, ja szukam źródła, gdzie Giertych mówi o sfałszowanych wyborach, a nie o fałszerstwach wyborczych, co do których chyba nie ma większych wątpliwości, prawda?
  • Odpowiedz
@aarahon: nie fałszerstwa, a pomyłki w obie strony, które zdarzają się w niemal każdych wyborach.
I jak pokazuje choćby sondaż wyżej ludzie mają już dość tego jego pierdzielenia i bronienia przegranej sprawy.
  • Odpowiedz