Wpis z mikrobloga

• 0
@mariokanar: tak wiem ze jechanie po tym co zrobił ten Wąsik było po to zeby pokazać jaka zła jest Kasia, ale mimo wszystko oberwało sie chłopu. Kto nigdy nie wyjął kutasa przy koleżance (dobra ja nie ale nie uwazam zeby to było jakies molestowanie)
  • Odpowiedz
@mariokanar: jak dla mnei wlasnie ten wczorajszy film najgorszy jak dotad, gonciarz wyiela aniele 20 minut, po co w ogole ten watek?
przeciez ona sie tam sama przyznaje ze proponowala wasikowi wspolna masturbacje
przeciez to kolezanka kasi podobno najlepsza byla, jak by mi ta kolega zonie proponowal wspolna masturbacje to tez bym sie wkur@##%il
  • Odpowiedz
a zone bys w-----l z chaty czy wyprowadzil do usa?

@eyehategod: kukoldy nie takie rzeczy wybaczają zdradzającym żonom.

Katarzyn jest takim damskim kukoldem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
ta idzie z chlopakiem przyjaciolki na imprezke potem do niego na chate walic driny i "ogladac seriale", kto robi takie rzeczy? przeciez dla typa to sygnal ze dziewczyna chce sie r----c, wiec chcial skorzystac, moze troche przesadził ale nie robmy z niego zwyrola

@mariokanar: no a co ja napisalem? dokladnie to co ty tylko innymi slowami
  • Odpowiedz
@mariokanar trochę nie rozumiem tego xD facet się rozbiera przed tobą i zaczyna walić konia, zaczynacie się obściskiwać potem jednak stop i każdy sobie robi dobrze osobno, i to w domu przyjaciółki która Cię wspiera po trudnym rozstaniu xD oni są wszyscy siebie warci
  • Odpowiedz
@mariokanar: Byc może masz problemy z mysleniem i nie rozumiesz co filmik miał przedstawić i jaki był jego sens. A Jeśli nie rozumiesz kto tak robi to jest duża szansa że twój narząd miedzy nogami posiada wiecej IQ niz twój mózg. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Turczyk wydaje mi sie ze rozumiem, ty zas nie rozumiesz ze intencje nie maja znaczenia kiedy na koncu wydzwiek jest taki ze chlopak zmolestowal dziewczyne a jedyne co Gonciarz na to ma to slowa modelki. Zrobil mu dokladnie to co jemu zrobiono. Przeczytaj jeszcze raz powoli moj komentarz sprzed 3 i pol godziny albo uzyj swojego ogromnego iq i mnie oswiec czego nie rozumiem
  • Odpowiedz