Aktywne Wpisy

R_O_T_T_E_N +742
źródło: 1000012226
Pobierz
wezsepigulke +221
źródło: 3dcru3669ywg1
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000012226
Pobierz
źródło: 3dcru3669ywg1
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@MrFryteczka: Wtedy to się marnowało czas, teraz to się nie marnuje
źródło: obraz
Pobierz@Emcis8: Nie. Polska - Izrael 4:0
@slawek887 oczywiście, że się marnuje i
@Emcis8: Tak było wujek, potężna kadra z 2018 roku, którą rozmontował Brzęczek. Równie dobrze można bredzić, że Nawałka jechał na kręgosłupie przygotowanym przez Fornalika, który wprowadził zawodników, którzy w 2016 byli w szczycie formy.
Prawda jest taka, że Brzęczek miał wyniki na miarę możliwości tamtej drużyny. Styl był paskudny, ale tabela się zgadzała.
Dlatego wymusiliście wyrzucenie Brzęczka przed turniejem, co zapoczątkowało erę chaosu i braku stabilizacji, przez co styl jest nadal brzydki, za to nie ma wyników ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To również Twoja wina, Boniek się ugiął pod presją medialną, a presja medialna wynikała z właśnie takich głosów - "ugabuga wuja zmarnuje turniej". No to wylaliście dziecko z kąpielą XD
Ehh, Nawałka wprowadził i wykorzystał dla tej kadry nieoczywiste postaci typu Szukała, Pazdan, Jędza, Jodłowiec, Rybus, Mączyński. Wykorzystał formę Lewego, którego formy nie potrwafił wykorzystać
@Emcis8: A potem zagrał w 2018, nie wiem czemu ciągle to pomijacie. Znaczy wiem, ale to podkreślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą, potem epizod w Lechu i szybka emerytura pokazuje, że Nawałka miał furę szczęścia, a nie był tak cudownym fachowcem. Jednak w świat idą
@MrFryteczka: Nie musiałeś gadać z Bońkiem. Wystarczyło, że pisałeś takie dyrdymały jak powyżej w różnych social mediach, a z Bońkiem gadał Kołtoń, który zbierał takie mądrości jako "głos kibiców" ( ͡° ͜ʖ
Jasne zwycięstwa z Macedonią na wyjeździe czy Austrią, były 200% przekonujące. Absolutnie nie zdecydował o tym genialny wtedy piątek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MrFryteczka: Tak było wujek, Nawałka był lepszy od Leo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem po co się kłócisz. W porównaniu do tego, co mamy obecnie to oczywiście, że były przekonujące. Usilnie
@slawek887: