Wpis z mikrobloga

@rychupeja: Może Wojownikowi sypnięto rublami, może nie. Tak czy siak na tyle ile od lat obserwuję Piotrka, on po prostu ma takie poglądy jak na tym moim zrzucie ekranu sprzed paru dni z jego Instagrama gdzie przypiął serduszko temu komentarzowi. Dodatkowo jeszcze ma inne poglądy uchodzące za szurskie. Ale po prostu maskował się z tym na nagraniach, nie wypowiadał się na te tematy do kamery. Dopiero w jego niektórych odpowiedziach
pelt - @rychupeja: Może Wojownikowi sypnięto rublami, może nie. Tak czy siak na tyle ...

źródło: 4285bb84510a9815f4e0c6d70a1326d43e2ddffc75df3b27bafdecf837591f5c

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 4
@pelt: ogólnie koleś intelektem nie grzeszy, więc szurstwo jak najbardziej do niego pasuje.
Ja rozumiem, że Rosja to też nie jest jakiś piekielny twór, i ludzie w miastach mogą żyć normalnie i spokojnie mimo prowadzonej wojny: myślę że to naturalne, ale oglądając te materiały mam wrażenie że to już nie jest neutralność tylko chwalenie. Może też nie jestem targetem, rzadko oglądam youtuberów, byłem w Nowosybirsku, Krasnojarsku i pewnie w innych
  • Odpowiedz
@rychupeja widziałeś odcinek, w którym odwiedził polskiego księdza? Był tam też jakiś koleś, który się opiekował nim/jego domem i zwracał się do niego ojcze. Pająk rozmawiając z księdzem kilka razy zapytał o tego opiekuna - pana syn xD i tak samo rozmawiając z opiekunem mówił "twój tata" xD żeby nie było, ksiądz byl ubrany "jak ksiądz".
  • Odpowiedz