Wpis z mikrobloga

Laska, nawet przy próbie magika, zwali winę na chłopa co zadzwonił na policję i pogotowie, żeby ją ratować XD
#gonciarz
gr0m1t - Laska, nawet przy próbie magika, zwali winę na chłopa co zadzwonił na policj...

źródło: image

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gr0m1t: Czekaj czy ona się przyznała na tym screenie, że dostała cykora po samobóju bo będą konsekwencje więc zmyśliła historyjke bagietom i w------a chłopa za drzwi XDDD Nie no teraz to ta jej historia jest jeszcze bardziej legit XD
  • Odpowiedz
  • 1
@Styline

@gr0m1t: Czekaj czy ona się przyznała na tym screenie, że dostała cykora po samobóju bo będą konsekwencje więc zmyśliła historyjke bagietom i w------a chłopa za drzwi XDDD Nie no teraz to ta jej historia jest jeszcze bardziej legit XD

No to akurat legit brzmi. Typowe kobiece zachowanie, unikanie konsekwencji i zrzucanie ich na kogoś innego.
  • Odpowiedz
@gr0m1t: Po pierwsze - bardzo Cię przepraszam, za moje pierwsze słowa które mogły wybrzmieć negatywnie. Były napisane pod wpływem emocji. Trochę pobieżnie przeczytałem całego screena i Twój komentarz z rana i z jakiegoś powodu odebrałem go ofensywnie.
Pewnie, przez to, że skleiłem myślowo twój komentarz z komentarzem @Styline w jedno.

Chodziło mi w tym przypadku, że moim zdaniem tutaj ona robi wymówkę, a nie zwala winy na chłopaka. Wymówka
  • Odpowiedz
@gr0m1t: no trudno tu kobitę bronić jednak zauważ w takim stanie emocjonalnym to jakby racjonalne zachowania schodzą na plan dalszy. w ataku paniki/szaleństwa odwalasz głupie rzeczy
  • Odpowiedz
  • 0
@niebieskikartofel: No tak, użyłem złego słownictwa. Ale nie do końca. Chciała usprawiedliwić siebie i wymyśliła wymówkę, żeby uniknąć konsekwencji, jednocześnie wsadzając chłopa na minę.

To, że policja nie zabrała go na dołek, żeby wyjaśnić czy jej nie bił, nie pytali sąsiadów itd to zasługa wyłącznie lenistwa policji.
  • Odpowiedz