Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@wypok_wypok nie rasiści, a ludzie przestrzegający prawa i korzystający z konwencji dublińskiej. Jak PiS dał im wizy, to polska jest odpowiedzialna za nich. A, że rozeszło się po całej UE to nam ich zwracają.
  • Odpowiedz
@salo91: gdzie ja wspomniałem o pisie? czemu nie czytasz ze zrozumieniem? napisałem o szansie na zmianę nie o tym, że ktokolwiek zmieni to podejście. z donaldem masz pewnik, że więcej śmieci będzie wjeżdżać z niemiec. nigdzie nie napisałem, że pis to ukróci. co z wami jest nie tak, piszesz o alternatywie, której nie wskazujesz a wszędzie musicie pis wcisnąć jakby po za tuskiem i kaczyńskim nikogo innego nie było. jedyne
  • Odpowiedz
na razie niemcy gonią ich do nas o przez najbliższe 2 lata szans na zmianę raczej nie ma

@masiakla: w sensie, że oni półtorej roku byli w Polsce i dopiero teraz do Niemiec wyjeżdżają, czy siedzieli u Niemców półtorej roku i dopiero teraz ich wyrzucają?
  • Odpowiedz
w sensie, że jak pis wróci do władzy, to będzie inaczej? wy się k---a nigdy nie nauczycie xD

@salo91: Skoro PiS i Koalicja wpuszczaja tak samo imigrantow, upartyniaja telewizje, prokuratursa usuwa zarzuty swoim, nie wsadzaja do wiezienia poprzednikow to po co glosowac na PO skoro to PiS obnizyl chocby PiT do 12%, dal ulge podatkową?
Z drugiej strony wprowadzal programy socjalne, wiec nie wazne czy chcesz mniejszych podatkow czy pomocy
  • Odpowiedz
na razie niemcy gonią ich do nas o przez najbliższe 2 lata szans na zmianę raczej nie ma

@masiakla: imigranci co wjechali do UE przez Polskę z papierami od pisowców. Nazywaj rzeczy po imieniu
  • Odpowiedz
zapytaj niemców, bo donald powie, że nikogo niemcy nikogo do nas nie podrzucają

@masiakla: klasyczek xDDDD Napędzacie panikę i nienawiść, a nie potraficie nawet powiedzieć nic sensownego na temat xD Czyste pustogłowie
  • Odpowiedz