Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 556
@sargento: Klasyka, a spróbuj nie wjechać na taki zablokowany przejazd, albo skrzyżowanie, to zaraz frustraci z tyłu zaczynają trąbić i machać łapami xd
  • Odpowiedz
a spróbuj nie wjechać na taki zablokowany przejazd, albo skrzyżowanie, to zaraz frustraci z tyłu zaczynają trąbić i machać łapami xd

@ppiasq: to chyba u ciebie tak jest, bo jaj podobny przejazd mam koło domu, pokonuję go setki razy w roku, na przejazd nie wjeżdżam (jeśli nie mogę go natychmiast opuścić) i nikt na mnie nie trąbi, ani nie macha łapami.
  • Odpowiedz
@ppiasq to tak jak na strzałkach w prawo przy ruchliwych drogach. Widać że nie przejedziesz jak ruszysz na strzalce ale debile będą trąbić żeby ktoś tylko wyjechał za światła i później patrzył się w lusterko wsteczne czy już zapaliło się zielone XD
  • Odpowiedz
@sargento: ogólnie w Łodzi ostatnio ludzie jeżdżą jak chamy. Czy to rower, samochod, motor lub hulajnoga. Jakby mózgi wyłączyli na czas kierowania pojazdu.
I to bezmysle trąbienie lub puszczanie długimi bo się cwaniak spieszy. I jeszcze wyprzedzanie z prawej ehh.
  • Odpowiedz
  • 0
@ppiasq zatrzymałem się przed światłami bo nie mógłbym opuścić skrzyżowania bo za nim jest przejazd kolejowy. Co zrobiła złotowa, która stała kilka aut za mną? Ominęła wszystkich z lewej strony i skręciła w prawo.
  • Odpowiedz
Widać że nie przejedziesz jak ruszysz na strzalce ale debile będą trąbić żeby ktoś tylko wyjechał za światła

@Pawcio_cukierek: nic głupszego dziś nie przeczytam, a dopiero usiadłem do mirko xD
  • Odpowiedz
@sargento: to jest generalnie jeden z największych problemów do którego może doprowadzić taki wjazd na tory, sam widziałem podobne sytuacje wiele razy, ale jak komuś próbuję wytłumaczyć dlaczego nie wjeżdżać to najczęściej słyszę "ale to w ostateczności można rogatki wyłamać" :)
  • Odpowiedz