Tak sobie myślę, to w sumie całkiem zabawne jest czytanie takich rzeczy. Ja wiem, że bot, a jak nie, to pisowcy do najbystrzejszych nie należą, ale te rzeczy o których napisał nawet mnie w ogóle nie dotyczą XD no może poza pierdzeniem w fotel, co bardzo często uskuteczniam. Nie mam osobiście zbyt wiele do TVNu, chociaż w idealnym świecie byliby mniej stronniczy, a TVP nie rozumiem czemu dalej istnieje, bo miało go nie być.
Panie Dariuszu @Wigry2, jak pan to czytasz, to naprawdę jest wiele miłych rzeczy na świecie, tylko trzeba po nie sięgać. Pomyśl pan o tym, bo może kiedyś za kratami już więcej takich możliwości pan nie będziesz miał.
@zbieracz_runa_lesnego: i nie placz, bo sam zacząłeś mnie obrażać, a teraz udajesz pokrzywdzonego. Zaraz znowu ci psycha siądzie, zaczniesz usuwać moje komentarze, pójdziesz wypłakać sie do mamy i usiądziesz do komputera zgrywać kozaka i opowiadać jak to ty nie głosowałeś na rafauka i jak to ty wcale tvnu nie oglądasz. Kwiiiii pisioru wyzywajoooo, wszędzie zielonkiiiii kwiiiii. Matecki z kaczynskim tworzo multikontaaaa, to ich sprawkaaa, cały ten sPISsek kwiiii. Sam masz
Panie Dariuszu @Wigry2, jak pan to czytasz, to naprawdę jest wiele miłych rzeczy na świecie, tylko trzeba po nie sięgać. Pomyśl pan o tym, bo może kiedyś za kratami już więcej takich możliwości pan nie będziesz miał.
#wybory #polityka #bekazpisu
źródło: {523EB71A-AEC4-4AB3-B166-E72B268945C6}
PobierzMnie takie coś tez bawi xdd a jeszcze bardziej śmieszy gdy ktoś może poczuć się urażony czytając takiego farmazona
@zbieracz_runa_lesnego: wymień 17