Wpis z mikrobloga

To akcesorium. Przydatne, ale nie kluczowe

@LebronAntetokounmpo: kluczowe przy wielu wielu zorganizowanych dlugich biegach, niezbedne zebys zapakowal wszystko to czego wymaga od ciebie organizator biegu.

Ceny sa odklejone u duzych i popularnych producentow. Popatrz na skarpetki salomona, czy compressport ktore potrafia i 100zl kosztowac, a czesto przecieraja sie po kilku uzyciach, albo jednym dlugim
  • Odpowiedz
Nigdy nie skumam, dlaczego ceny kamizelek biegowych są tak wysokie.

@LebronAntetokounmpo: Cena wynika z tego, że znajdują się osoby gotowe tyle zapłacić. Sprzedawcy naturalnie dostosowują ofertę do maksymalnej kwoty, jaką rynek jest w stanie zaakceptować.
  • Odpowiedz
@LebronAntetokounmpo: powiem ci, że mnie trochę zdziwiłeś, ale też nie do końca. Drogie przedmioty są ostatnio coraz bardziej popularne. Sportowe rzeczy to jedne z nich. Rower 50tys., buty karbonowe 2tys., mały plecak 600 zł. Ja 7 lat temu kupiłem tego typu kamizelkę za 18 usd ze sklepu ULTRA-TRI Official Store na aliexpress: https://a.aliexpress.com/_EGvFwXG
Widzę że nadal mają jakiś asortyment w podobnych cenach. W Polsce takich rzeczy wtedy nie było. Do
bartosz325 - @LebronAntetokounmpo: powiem ci, że mnie trochę zdziwiłeś, ale też nie d...

źródło: 1000014927

Pobierz
  • Odpowiedz