Wpis z mikrobloga

@altknight1337: rok temu zapisałem córkę do przedszkola. Do połowy lipca nie było wiadomo czy oddział powstanie. Powstał i jest w nim Ukrainiec. Spoko, nie mam z tym problemu. Tylko szczegół jest taki że na tego chłopca 1000 złotych miesięcznie trafia do tego oddziału na wyposażenie.....
  • Odpowiedz
@Jariii: ale kłamczuszku wspomnij o tym że pis sprowadzał migrantów zarobkowych na wizach pracowniczych. Wiemy o nich wszystko i w razie czego mozemy ich odesłać (co zresztą co jakiś czas robimy).

Natomiast twoja partia uśmiechniętych jełopów pomagała (i teraz pomaga dalej ) wpuszczać tutaj nielegalsów których nigdy nie damy rade odesłać bo nie maja nawet dokumentów.
  • Odpowiedz
@altknight1337: Mój błąd. Nie dopisałem miejscowości, a szukałem programu.

@recznik_z_ikei Moja partia przynajmniej nie handluje wizami za dolary z ciapakami. To właśnie twoja partia ich sprowadziła do Europy za dolary. Więc mam nadzieję, że przyjmiesz że dwóch inżynierów dla małego prezesa lub zapłacisz z własnej kieszeni za ich utrzymanie do UE xD
  • Odpowiedz
@recznik_z_ikei Niestety kłamiesz. PiS nie wie co się działo z ludźmi, którym kończyły się wizy. Nie prowadził żadnych statysty z tym związanych, więc nie wiedzieli, czy takie osoby wracały do swojego kraju, czy zostawały u nas , czy wyjeżdżały na zachód.
  • Odpowiedz